Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ>Κοινωνία>Χωρίς αποκομιδή σκουπιδιών για 4 μέρες

Χωρίς αποκομιδή σκουπιδιών για 4 μέρες

skoupidia amarysiaΑπό σήμερα Δευτέρα ως και την Πέμπτη 21 Ιουνίου δε θα πραγματοποιηθεί αποκομιδή σκουπιδιών στην Αγία Παρασκευή λόγω των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στον τομέα καθαριότητας.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ΠΟΕ-ΟΤΑ έχει εξαγγείλει αποκλεισμό των γκαράζ της Καθαριότητας όλων των Δήμων από Δευτέρα 19/6 έως και Τετάρτη 21/6 καθώς και 24ωρη πανελλαδική απεργία την Πέμπτη 22/6. Κατά τις ημέρες αυτές δεν θα πραγματοποιηθεί η συνηθισμένη αποκομιδή απορριμμάτων και στον Δήμο μας. Θα υπάρξει προσωπικό ασφαλείας για την κάλυψη ευαίσθητων περιοχών (πλατείες, παιδικές χαρές κ.ά).

«Παρακαλούμε τους κατοίκους και τους καταστηματάρχες της Αγίας Παρασκευής να δείξουν κατανόηση στο πρόβλημα και να συμβάλλουν στην όσο το δυνατόν μικρότερη εναπόθεση απορριμμάτων στους κάδους κατά τις ημέρες αυτές», λένε ο δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος και ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Γιάννης Σιδέρης.

Η Δημοτική αρχή εκφράζει τη συμπαράστασή της στον αγώνα των εργαζομένων της Καθαριότητας, θεωρεί ότι οι εργαζόμενοι με συμβάσεις έργου και συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και καλεί την Κυβέρνηση να μεριμνήσει άμεσα για την ομαλή λειτουργία των Δήμων, δίνοντας οριστική λύση στο θέμα που έχει προκύψει.

Περισσότερα στην κατηγορία ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ > ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης