Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ>Πολιτισμός>Εγκαίνια έκθεσης ενηλίκων στο Εργαστήριο Τέχνης

Εγκαίνια έκθεσης ενηλίκων στο Εργαστήριο Τέχνης

erg amarysiaΤα εγκαίνια της ετήσιας έκθεσης Ενηλίκων 2017 που διοργανώνουν τα Εργαστήρια Τέχνης του Πολιτιστικού - Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) έγιναν το Σάββατο 20 Μαΐου  στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο Στ. Κώτσης (στο Πέτρινο κτίριο).

Στους προσεγμένους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους της έκθεσης  παρουσιάζονται εξαιρετικά έργα των μαθητών από τα τμήματα της ζωγραφικής, γλυπτικής, ψηφιδωτού, φωτογραφίας, video art, κοσμήματος, προετοιμασίας για την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών και Γραμμικού Σχεδίου.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους: Μαθητές και Καθηγητές των εργαστηρίων καθώς και στους εργαζόμενους του ΠΑΟΔΑΠ τόσο για τη δουλειά τους όσο και για τη γιορτή.

Την έκθεση εγκαινίασαν ο δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος  και ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Σωτ.  Παπαμιχαήλ και χαιρέτησαν ο πρ. δήμαρχος Β. Ζορμπάς, ο δημοτικός σύμβουλος Ανδρ. Γκιζιώτης και η πρόεδρος των ππουδαστών των Εργαστηρίων Νικ. Μπελεχρή. Παραβρέθηκαν επίσης ο αντιδήμαρχοι Ελισ. Πετσατώδη και Ι. Σιδέρης, οι δημοτικοί  σύμβουλοι Μαργ. Δημητρίου-Καβρουδάκη πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών, Διον. Λέκκας, Ε. Καψοκεφάλου και Ι. Μυλωνάκης, ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Τ. Σερκεδάκης, τα μέλη του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ Δ. Γυφτέας,  Δ. Χριστοφοράτου και Σπ. Παπασπύρος, η πρόεδρος του Διαδημοτικού Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων «Αργώ»  Γ. Πίσπα, η πρ. αντιδήμαρχος Ε. Παπαδοπούλου,  εκπρόσωποι φορέων  και πολύς κόσμος. Την εκδήλωση συντόνισε και  παρουσίασε το μέλος του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ Μ. Ριζκ-Καρακατσάνη.  Έπαιξε η ορχήστρα του Ξ. Τζανίνη.

Η έκθεση θα λειτουργεί θα λειτουργεί μέχρι και την Κυριακή 25 Ιουνίου, Δευτέρα με Παρασκευή 3:00μμ -8:30μμ και Σάββατο-Κυριακή  5:00μμ -8:30μμ.

Περισσότερα στην κατηγορία ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ > ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης