Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ>Αθλητισμός>Ξεκινούν προετοιμασία οι γυναίκες της «Santa»

Ξεκινούν προετοιμασία οι γυναίκες της «Santa»

santa gynaikesΤην Δευτέρα 28 Αυγούστου στις 20:00 ορίστηκε η έναρξη της προετοιμασίας της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Αθλητικού Ομίλου Αγίας Παρασκευής. Οι προπονήσεις θα γίνουν στο γήπεδο «Σταύρος Κώτσης» στην Αγία Παρασκευή με τον Γιάννη Γιαννόγλου να είναι για 9η χρονιά στο «τιμόνι» της ομάδας.
Η ομάδα των βορείων προαστίων στην ανακοίνωσή της τονίζει: «Η Αγία Παρασκευή θα συμμετάσχει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στη Β' Εθνική κατηγορία με στόχο πάντα τις καλές εμφανίσεις και την δημιουργία μιας πειθαρχημένης ομάδας που θα αγωνίζεται πάντα σεβόμενη τον αντίπαλο και θα διεκδικεί με πίστη την νίκη κάθε Κυριακή. Αρχικός στόχος παραμένει η εκπαίδευση των αθλητριών και η βελτίωση τους μέσα από συνεχόμενες και καθημερινές προπονήσεις τόσο στη φυσική κατάσταση αλλά ιδιαίτερα στην τεχνική και τακτική καθώς ο νεανικός μέσος όρος ηλικίας της ομάδας δίνει αυτά τα περιθώρια.
Σημαντικός στόχος και η κατάκτηση της ανόδου στην Α' Εθνική κατηγορία που θα προσφέρει πολύ περισσότερα στις αθλήτριες (μεγαλύτερος αριθμός αγώνων, πιο ανταγωνιστικά παιχνίδια, συμμετοχή στις Εθνικές ομάδες, μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα, μεγαλύτερη δημοσιότητα).Όλα τα οφέλη που θα προκύψουν από αυτό το μεγάλο βήμα προς τα εμπρός με την άνοδο στη 'μεγάλη' κατηγορία αναμένεται να διεκδικήσει για άλλη μια φορά το σωματείο της Αγίας Παρασκευής».  

Περισσότερα στην κατηγορία ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης