Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ>Αθλητισμός>Τα κάλαντα του ΓΣΑΠ στο Δημοτικό Συμβούλιο

Τα κάλαντα του ΓΣΑΠ στο Δημοτικό Συμβούλιο

kalanta gsapΤα κάλαντα έψαλαν αθλήτριες της ομάδας των μίνι και των προ-μίνι του Γυμναστικού Συλλόγου  κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Αγίας Παρασκευής. Τα κορίτσια μας που είχαν προπόνηση στο ανοικτό γήπεδο  Μανσούρη την ίδια ώρα , κατευθύνθηκαν προς το Δημαρχείο και με τα παραδοσιακά τρίγωνά τους και τις όμορφες φωνές τους έψαλαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων στο δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο, στον πρόεδρο του ΔΣ Γεράσιμο Βλάχο και σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους που με χαρά διέκοψαν την συνεδρίασή τους για να τα ακούσουν και ορισμένοι μάλιστα να ψάλλουν μαζί τους. Φυσικά οι αθλήτριές μας , εκτός από τα κάλαντα, δεν έχασαν την ευκαιρία να ζητήσουν έμμετρα να γίνει επιτέλους το προπονητήριο για να πάψουν να προπονούνται στο ανοιχτό, χειμώνα καιρό, με τους στίχους:

«Ετούτο το Συμβούλιο, απόφαση να πάρει νέο προπονητήριο του χρόνου να μας φτιάξει» καταχειροκροτούμενες από όλους τους παρισταμένους, με τον δήμαρχο να το υπόσχεται για άλλη μια φορά, ελπίζουμε την τελευταία.

Τα κορίτσια  της αυτοσχέδιας χορωδίας του ΓΣΑΠ ήταν οι:

Νάσια Σταμάτη, Μαριλένα Τριανταφύλλη, Ηλιάνα  Μίνκωφ, Μαλένα Δερμιτζάκη, Μυρτώ Μήτση, Μελίνα Κέντρου, Σύλια Λυραντζάκη, Πετρούλα Καφετζή και  Αντζελίνα Παγίδα.

Τις συνόδευσαν ο έφορος των μίνι Σωκράτης Σινάνογλου, ο έφορος των τζούνιορς Μιχάλης Δερμιτζάκης, οι γονείς κ.κ. Μήτσης και Καφετζής, καθώς και ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Καράμπελας.

Περισσότερα στην κατηγορία ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης