Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ>Πολιτική>Συνάντηση για επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου

Συνάντηση για επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου

fysiko aerio amarysiaΗ Δημοτική αρχή Αγίας Παρασκευής για την ταχύτερη επέκταση του Δικτύου Φυσικού Αερίου στην πόλη, πραγματοποίησε την Τετάρτη 15 Μαρτίου, στο Δημαρχείο, συνάντηση του Δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Γερ. Βλάχου με τα στελέχη της Εταιρείας Διανομής Αερίου Αττικής (ΕΔΑ Αττικής) Μ. Καραγκιούλογλου, Προϊσταμένης Ανάπτυξης Διανομής και Χ. Σκουλίδα, Διευθυντή Μελετών και Κατασκευών.

Σύμφωνα με την ενημέρωση των υπευθύνων της Εταιρείας, η οποία λειτουργεί ως ο Διαχειριστής του Δικτύου Διανομής Φυσικού Αερίου στην Αττική, με αποστολή να συνδέσει κάθε νοικοκυριό και επιχείρηση στο λεκανοπέδιο με το δίκτυο φυσικού αερίου με ασφάλεια και αξιοπιστία, οι προτεραιότητες στον προγραμματισμό τίθενται με βάση διάφορες παραμέτρους, με αναγκαία και πολύ βασική το ενδιαφέρον των κατοίκων για σύνδεση. 

Κατόπιν τούτου ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ενημερώνει τους κατοίκους της πόλης που ενδιαφέρονται για σύνδεση των ακίνητων τους με το Δίκτυο Φυσικού Αερίου, να επικοινωνούν για τυχόν απορίες τους και για τα αιτήματα σύνδεσής τους, με την κ. Μ. Καραγκιούλογλου στα τηλ. 2130882000, 2130882196 ή στο m.karagiouloglou@edaattikis.gr.

Περισσότερα στην κατηγορία ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ > ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης