Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ>Πολιτική>Επιστολή Β. Ζορμπά στο δήμαρχο: «Το πρόβλημα της πλατείας Αγίου Ιωάννου»

Επιστολή Β. Ζορμπά στο δήμαρχο: «Το πρόβλημα της πλατείας Αγίου Ιωάννου»

agia paraskeui i poli mas logoΟ πρώην δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ στέλνει ανοικτή επιστολή στο δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο για τα προβλήματα της πλατείας Αγίου Ιωάννου και ζητά ευρεία σύσκεψη όλων των παρατάξεων αλλά και φορέων της πόλης προκειμένου να συζητηθεί το θέμα και να ληφθούν απόφάσεις.

«Κύριε δήμαρχε,

είναι γνωστό σε όλους το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στην πλατεία  Αγίου Ιωάννου τις νυκτερινές και μεταμεσονύκτιες ώρες, ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες.  Η όχληση των περιοίκων και η παραβατικότητα, τα 3 τελευταία χρόνια, οι καταστροφές  και η ρύπανση που δημιουργούνται σε υποδομές της πλατείας, είναι κάτι που πρέπει να απασχολήσει το Δήμο μας πριν παγιωθεί η κατάσταση αυτή και πριν συμβούν γεγονότα μη αναστρέψιμα.

Ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Αγία Παρασκευή η πόλη μας”, πιστεύω ότι πρέπει  να αντιμετωπίσουμε από κοινού, όλες οι δημοτικές παρατάξεις, το πρόβλημα και να δώσουμε λύση.

Σας καλώ λοιπόν, ως πρώτο βήμα, εντός του πρώτου δεκαημέρου του Οκτωβρίου, να συγκαλέσετε μια ευρεία σύσκεψη των επικεφαλής των παρατάξεων (μαζί με στελέχη τους, εφόσον το επιθυμούν), των ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων, του Συλλόγου “ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ”, της ΕΝΕΒΑΠ και της Ένωσης Συλλόγων Γονέων. Η σύσκεψη αυτή να δημοσιοποιηθεί και να κληθούν να συμμετέχουν και όσοι περίοικοι επιθυμούν. Το αντικείμενο της σύσκεψης θα είναι να κατατεθούν προτάσεις επίλυσης του ζητήματος, οι οποίες θα συζητηθούν. Εάν απαιτηθεί, να συγκληθεί και δεύτερη σύσκεψη, για να καταλήξουμε σε μια κοινή, εφικτή και προς το δημόσιο συμφέρον πρόταση-λύση, που εν συνεχεία θα εισαχθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο για ομόφωνη ψήφιση και εφαρμογή. Εάν απαιτηθεί, να κληθούν στις συσκέψεις και άλλοι φορείς όπως π.χ. αντιπρόσωπος της ΕΛΑΣ».

Περισσότερα στην κατηγορία ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ > ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης