ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017 15:03

«Game of… drones» στην αντιπυρική περίοδο

drone MESA amarysiaΤην αξιοποίηση των μη επανδρωμένων αεροσκαφών (Drones) της ΕΛ.ΑΣ. στην αντιπυρική περίοδο πρότεινε ο αντιπεριφερειάρχης Γ. Καραμέρος. Θετικός ο αν. υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ν. Τόσκας.
KEDE MESA amarysia copy copy copy copy copyΓια «10 ψέματα που είπε στο Μαρούσι ο υπουργός Εσωτερικών», κάνει λόγο η ΚΕΔΕ με ανακοίνωσή της, απαντώντας με οξείς τόνους στην ομιλία του Πάνου Σκουρλέτη στο δημαρχείο της πόλης.
skourletis marousi 2 MESA amarysiaΑιχμές για τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γιώργο Πατούλη ως προς τη στάση του στην αλλαγή του «Καλλικράτη», άφησε ο Πάνος Σκουρλέτης σε ομιλία του στο δημαρχείο Αμαρουσίου την Τετάρτη 26 Απριλίου.
patoulis skourletis dialogos 2 MESA amarysiaΠρόσκληση από τον υπουργό Εσωτερικών Π. Σκουρλέτη για ουσιαστική συζήτηση για τη δρομολογούμενη διοικητική μεταρρύθμιση αναμένει ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ.
diodia diamartyria MESA amarysia copyΔεν συμφώνησε μόνο με την εισήγηση Καραμέρου κατά των πλευρικών διοδίων σε Άγιο Στέφανο και Βαρυμπόμπη, αλλά ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών συμφώνησε και για την διάνοιξη της Λ. Κύμης.
YPES pyroprostasia kondylia amarysiaΜε απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη εγκρίθηκε η κατανομή ποσού ύψους 16.890.000 ευρώ σε Δήμους αποκλειστικά για την κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας, με χρέωση του λογαριασμού του υπουργείου Εσωτερικών «Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι των Δήμων», που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. Το εν λόγω ποσό μπορεί να αξιοποιηθεί από τους Δήμους, για τη χρηματοδότηση Προγραμμάτων προληπτικού καθαρισμού της βλάστησης, με σκοπό την άμβλυνση των κινδύνων, σε περιοχές ιδιαίτερης προστασίας, αλλά…
ypourgeio eswterikwn MESA amarysiaΜε απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη, εγκρίθηκε η κατανομή 450.000 ευρώ αποκλειστικά για την υλοποίηση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».
diodia diamartyria MESA amarysiaΚατά των πλευρικών διοδίων σε Μεταμόρφωση και Άγιο Στέφανο και υπέρ της απομάκρυνσης των ήδη υπαρχόντων δηλώνει η Περιφέρεια, ζητώντας αναλογική χιλιομετρική χρέωση σε Εθνική και Αττική Οδό.
domes ftwxeias MESA amarysia copyΤην ανησυχία της για την μη παροχή στήριξης σε 118.000 ευπαθείς πολίτες εκφράζει η ΚΕΔΕ, η οποία «συμπαραστέκεται στους απλήρωτους εργαζόμενους στις Κοινωνικές Δομές κατά της Φτώχειας».
KEDE 1 MESA amarysiaΣτο υπουργείο Εσωτερικών κατατέθηκαν από τη Μεγάλη Πέμπτη οι παρατηρήσεις και οι προτάσεις της ΚΕΔΕ σχετικά με τις διατάξεις του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών.

Σελίδα 1 από 320

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης