ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

perifereia nea erga voreia MESA amarysiaΣε 220.660.283€ ανέρχεται η χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής στη βόρεια Αθήνα για 100 συνολικά έργα που υλοποιούνται, δημοπρατούνται ή έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα εκτελεστέων έργων.
patoulis epeteios astynomia amarysiaΣτην επίσημη τελετή εορτασμού της ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας και της μνήμης του προστάτη του σώματος του Αγ. Αρτεμίου παραβρέθηκε π πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης που του απεύθυνε ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Κ. Τσουβάλας. Στην τελετή η οποία πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λυρική Σκηνή του κέντρου Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος, παρέστη και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Π. Παυλόπουλος. Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ τόνισε:…
patoulis synedrio elegktes amarysiaΤην ενίσχυση της διαφάνειας προκειμένου να επιτευχθεί η «Αναπτυξιακή Αναγέννηση της χώρας», χαρακτήρισε ως απαραίτητη προϋπόθεση ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο συνέδριο του Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών Ελλάδος, στο Μέγαρο Μουσικής. Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ υπογράμμισε ότι το συνέδριο μπορεί να συμβάλει προκειμένου να τεθούν επί τάπητος μείζονος σημασίας ζητήματα σχετικά με την επίρρωση και τη διασφάλιση συνθηκών διαφάνειας και ακεραιότητας της διακυβέρνησης…
olympia 2 MESA amarysiaΣε μια συμβολική συνεδρίαση των Δ.Σ. της ΚΕΔΕ και του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας υπεγράφη την Κυριακή 22 Οκτωβρίου κοινή διακήρυξη προώθησης της Ολυμπιακής Εκεχειρίας.
KEDE spirtzis 2 MESA amarysiaΣε σύσταση επιτροπής με στόχο την επιτάχυνση των διαδικασιών ανάθεσης και εκτέλεσης αναπτυξιακών έργων στους Δήμους προχωρούν τα αρμόδια υπουργεία και η ΚΕΔΕ.
karameros MESA amarysiaΆνοιξε ο δρόμος για την κατασκευή του πολυαναμενόμενου νέου βρεφονηπιακού σταθμού στο Ψαλίδι Αμαρουσίου (ΟΤ 580) με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής.
gewrgiki vivliothiki 1 MESA0 amarysiaΟριστικοποιήθηκε από την Περιφέρεια Αττικής η χρηματοδότηση για την ψηφιοποίηση τμημάτων του ιστορικού και επιστημονικού αρχείου της Γεωργικής βιβλιοθήκης του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών (ΙΓΕ).
perifereia voreios tomeas MESA amarysia copyΟυσιαστική λύση για την απρόσκοπτη λειτουργία του Σικιαριδείου διασφάλισε η Περιφέρεια, χρηματοδοτώντας τη μετακίνηση των μαθητών ΑμεΑ από και προς τις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος.
patoulis seminario 3 MESA amarysiaΤην ανάγκη αλλαγής του μοντέλου διακυβέρνησης με ενδυνάμωση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης από τη Θεσσαλονίκη.
KEDE amarysia copy copy copy copy copy copyΩς απαράδεκτος χαρακτηρίζεται από την ΚΕΔΕ ο αποκλεισμός της πλειοψηφίας των δήμων από πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου που αφορά «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου» Ειδικότερα, το Πράσινο Ταμείο με την Πρόσκληση (αριθμ. πρωτ. 5182/ 9-10-2017) την οποία εξέδωσε και αφορά «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου, καλεί τους Δήμους της χώρας, να υποβάλλουν τις προτάσεις τους για το έτος 2017. Ουσιαστικά η σχετική πρόσκληση αποκλείει την πλειονότητα των δήμων της χώρας καθώς απευθύνεται αποκλειστικά σε…

Σελίδα 1 από 346

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης