ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

POE OTA kinitopoiisi 180 amarysiaΚινητοποίηση και συνάντηση με τον γ.γ. του υπουργείου Εσωτερικών Κώστα Πουλάκη Προθεσμία μιας εβδομάδας για το θέμα των συμβασιούχων, μετά και τη συγκέντρωση που πραγματοποίησαν την Τρίτη 21 Μαρτίου έξω από το υπουργείο Εσωτερικών και τη συνάντηση με τον γ.γ. Κώστα Πουλάκη, έδωσε η ΠΟΕ-ΟΤΑ, διαφορετικά θα κλιμακώσει τις κινητοποιήσεις της. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν τα προβλήματα που παρουσιάζονται τόσο για την πληρωμή των συμβασιούχων καθαριότητας στους δήμους σε ορισμένες…
KEDE thessaloniki 420 amarysiaΤις 11 «κόκκινες γραμμές» που θέτει η Τοπική Αυτοδιοίκηση ως βασική προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο διάλογο για την αλλαγή του «Καλλικράτη», διατύπωσε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης από τη Θεσσαλονίκη, τον προτελευταίο σταθμό (μεσολάβησε η Λαμία) της ενημερωτικής καμπάνιας, πριν τη συνάντηση της Αθήνας. Με αιχμή την αλλαγή του εκλογικού νόμου «κάτι που δεν συζητάμε» όπως ανέφερε, αλλά και την κατηγορηματική αντίθεση της ΚΕΔΕ απέναντι στο ενδεχόμενο μείωσης…
KEDE athina enimerwsi 3 MESA amarysiaΣτην Αθήνα ολοκληρώθηκε ο κύκλος των ενημερωτικών συναντήσεων ΚΕΔΕ - αιρετών για την αλλαγή του «Καλλικράτη». «Ορόσημο» η Έκτακτη Γενική Συνέλευση (3 Απριλίου), σύμφωνα με τον Γ. Πατούλη.
anakyklwsi stin praxi perifereia amarysiaΤέσσερις τόνους έντυπο υλικό παρέδωσε προς ανακύκλωση την Τρίτη 7 Μαρτίου, η Περιφερειακή Ενότητα Βόρειου Τομέα Αθηνών στον Ειδικό Διαβαθμιδικό Σύνδεσμο Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ). Πρόκειται για στοχευμένη δράση ανακύκλωσης για την μείωση του ογκώδους αρχείου της Διεύθυνσης Μεταφορών (άδειες κυκλοφορίας, έντυπα κ.λπ.). «Η ανακύκλωση και στο χώρο εργασίας μας, είναι μέσον για να μειώσουμε τον όγκο απορριμμάτων και να συμβάλλουμε στην προστασία του περιβάλλοντος, με την εξοικονόμηση φυσικών πόρων και…
anthropistiki voithia athina KEDE amarysiaΣημαντική ποσότητα ρουχισμού και κλινοσκεπασμάτων παραδόθηκε από αντιπροσωπεία της ΚΕΔΕ στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ). Η ανθρωπιστική βοήθεια είναι αποτέλεσμα της πρωτοβουλίας του Προέδρου της ΚΕΔΕ - Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη και της συνεργασίας που αναπτύχθηκε με τη Πρόεδρο του PIO (PHILANTROPY INTERNATIONAL ORGANIZATION - ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ) Έφη Παπαστύλου. Η ανθρωπιστική βοήθεια, η οποία προέρχεται από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων 450 μπουφάν και…
Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017 15:26

Αγριεύει η κόντρα κυβέρνησης - ΚΕΔΕ

KEDE MESA PRWTH amarysiaΣτις απολαβές του γ.γ. του ΥΠΕΣ Κ. Πουλάκη μεταφέρθηκε η σφοδρή αντιπαράθεση κυβέρνησης - ΚΕΔΕ. «Συκοφαντίες Πατούλη», χαρακτήρισε ο πρώτος τα περί «αύξησης του μισθού του».
Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017 12:37

«2.936 δωρεάν μαστογραφίες σε 26 Δήμους»

KEDE mastografies apologismos 2 MESA amarysiaΤον ετήσιο απολογισμό του προγράμματος έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού από την ΚΕΔΕ και την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία σε 26 Δήμους, παρουσίασε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης.
KEDE patoulis tripoli 2 MESA amarysiaΑνοιχτή πρόσκληση προς τον υπουργό Εσωτερικών Π. Σκουρλέτη να παραβρεθεί στο Δ.Σ. της ΚΕΔΕ και να ανοίξει τα χαρτιά του σχετικά με τη μεταρρύθμιση στην Αυτοδιοίκηση, έστειλε ο Γ. Πατούλης.
Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017 10:00

Το «δασικό» πάει... στην παράταση

dasikoi AMARYSIAΑλλαγές στον νόμο 3889/2010 για τους Δασικούς Χάρτες εισηγήθηκε με σχετική νομοθετική ρύθμιση που κατέθεσε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος.
patoulis KEDE patra 1 MESA amarysia«Η αποκέντρωση αρμοδιοτήτων και πόρων προς τους ΟΤΑ με βάση την εγγύτητα και την επικουρικότητα, είναι το κλειδί για ανάπτυξη», τόνισε από την Πάτρα ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης.

Σελίδα 1 από 317

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης