Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ>Συνάντηση εργασίας για θέματα της Ομογένειας Αμερικής

Συνάντηση εργασίας για θέματα της Ομογένειας Αμερικής

patoulis omogeneia synantisiΣυνάντηση εργασίας για θέματα της Ομογένειας είχε ο δήμαρχος Αμαρουσίου ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης, με την εκπρόσωπο της ελληνικής Ομογένειας στις Ηνωμένες Πολιτείες Άννα Παπαγεωργίου, κάτοικο Ουάσινγκτον και τον καθηγητή Γιάννη Χρυσουλάκη, σύμβουλο της Παγκόσμιας Τράπεζας.
Στη διάρκεια της συνάντησής τους ο κ. Πατούλης, αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο που μπορούν να διαδραματίσουν οι Έλληνες της Διασποράς στην εθνική προσπάθεια για ανάκαμψη, αλλά και στις ενέργειες που έχει αναλάβει τόσο ως πρόεδρος της ΚΕΔΕ, όσο και ως πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, με στόχο όλες οι δυνάμεις της Ομογένειας, από την επιστημονική κοινότητα αλλά και από την αυτοδιοίκηση, να ενωθούν, να αναπτύξουν δεσμούς και δράσεις υπό ένα καινοτόμο λειτουργικό πλαίσιο.
Η Α. Παπαγεωργίου. από την πλευρά της, εξέφρασε τη σημασία των κινήσεων αυτών που φέρνουν ουσιαστικά πιο κοντά τους Έλληνες της Διασποράς με τη μητέρα πατρίδα, αλλά και τη διάθεσή τους να συμβάλλουν με τις δικές τους δυνάμεις στην ανόρθωση της Ελλάδας.

Περισσότερα στην κατηγορία ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ > ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης