Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ>Στην γιορτή της Ελληνικής Αστυνομίας ο Γ. Πατούλης

Στην γιορτή της Ελληνικής Αστυνομίας ο Γ. Πατούλης

patoulis epeteios astynomia amarysiaΣτην επίσημη τελετή εορτασμού της ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας και της μνήμης του προστάτη του σώματος του Αγ. Αρτεμίου παραβρέθηκε π πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης που του απεύθυνε ο  αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Κ. Τσουβάλας.

Στην τελετή η οποία πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λυρική Σκηνή του κέντρου Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος, παρέστη και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Π. Παυλόπουλος.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ τόνισε: «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση Α’ βαθμού τιμά και σέβεται την Ελληνική Αστυνομία, ένα θεσμό με πολύ μεγάλη και ουσιαστική προσφορά στην ελληνική κοινωνία. Η άοκνη προσπάθεια των μελών των Σωμάτων της ΕΛΑΣ να υπηρετούν με το βέλτιστο τρόπο τους νόμους και τους πολίτες, με κίνδυνο συχνά ακόμα και την ίδια τους τη ζωή, αξίζει μόνο το θαυμασμό μας. Ιδιαίτερα τη σημερινή εποχή όπου η χώρα μας δοκιμάζεται όπως και η κοινωνική συνοχή, η συμβολή των Ελλήνων Αστυνομικών στη ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες, είναι ουσιαστική. Είναι ημέρα τιμής και αναγνώρισης του έργου τους, μία ημέρα με ιδιαίτερη δύναμη και συμβολική αξία. Θα είμαστε στο πλευρό τους, διευκολύνοντας το λειτούργημα που προσφέρουν, προς όφελος των πολιτών».

Περισσότερα στην κατηγορία ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ > ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης