Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ>«Ζεσταίνουν μηχανές» για... Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά

«Ζεσταίνουν μηχανές» για... Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά

sygkentrwsi athina prwteuousa xanaΟι δράσεις για ΑΘΗΝΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΞΑΝΑ προσδιορίστηκαν από τον πρόεδρο Γ. Πατούλη, συνεργάτες και εθελοντές του ομώνυμου Ομίλου Ενεργών Πολιτών, σε συνάντηση με προεκλογικό «άρωμα».

Ο Γ. Πατούλης ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για τη συμμετοχή τους και εξέφρασε την ικανοποίηση αλλά και τη συγκίνηση του διαπιστώνοντας, όπως είπε, ότι «μεγαλώνει καθημερινά η ισχυρή αλυσίδα των ανθρώπων που συμμετέχουν στο όραμα για τη μετεξέλιξη της Αθήνας σε μια πρωτεύουσα με παγκόσμιο κύρος».

Στο πλαίσιο της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου, συζητήθηκαν οι προετοιμασίες και οι οργανωτικές διαδικασίες που απαιτούνται για τη μεγάλη συνάντηση του Ομίλου τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου στις 5:30 στο Caravel όπου και θα κοπεί η πίτα του ομίλου.

Ο Γ. Πατούλης υπογράμμισε μεταξύ άλλων: «Θέλουμε να  αλλάξουμε την Αθήνα και όχι απλά να τη διοικήσουμε. Αυτό θα το καταφέρουμε όλοι μαζί. Είναι συγκινητική  η συνδρομή των ανθρώπων που συμμετέχουν εθελοντικά  όλο αυτό το διάστημα. Χωρίς κομματικές ταμπέλες, χωρίς εξαρτήσεις, όλοι μαζί σαν οικογένεια προχωρούμε στο ταξίδι για την αλλαγή και την ανατροπή της παρακμής. Σταματάμε την αδράνεια και αναλαμβάνουμε συγκεκριμένες πρωτοβουλίες.  Όλοι μαζί θα αλλάξουμε την Αθήνα, θα συμβάλουμε με έργα και πράξεις για να πάρει τη θέση που της αξίζει σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο».

Και πρόσθεσε: «Εδώ συνθέτουμε μια ομάδα από ανθρώπους που έχουν πετύχει επαγγελματικά, από ανθρώπους που έχουν χαράξει μια σημαντική πορεία, που έχουν προσφέρει στην κοινωνία, eπιστήμονες, ανθρώπους που δρουν στη πολιτική και στο χώρο της εργασίας, ανθρώπους που έχουν διάθεση να προσφέρουν. Αυτός ο πυρήνας των χιλιάδων ανθρώπων που έχουν δηλώσει το παρόν και έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να αξιοποιηθούν θα εργαστεί συστηματικά για να δημιουργηθεί η Αθήνα του αύριο μια Πρωτεύουσα που μέσα από το λαμπρό ιστορικό παρελθόν θα προχωρήσει αναγεννημένη ελπιδοφόρα στο μέλλον».

Και ο πρόεδρος του Ομίλου κατέληξε: «Όλοι μαζί ξεκινάμε να εργαζόμαστε μέσα στο 2018 δημιουργώντας ένα ανθρώπινο τσουνάμι ιδεών και πράξεων, με στόχο να αλλάξουμε το γκρίζο και μίζερο παρόν».

Περισσότερα στην κατηγορία ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ > ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης