Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>Αυτοκίνηση>JEEP Renegade: 
Μια υπέροχη παρουσίαση!

JEEP Renegade: 
Μια υπέροχη παρουσίαση!

jeep renegade amarysiaΑμερικανική παράδοση, ιταλική φινέτσα!

«Το ολοκαίνουργιο Jeep® Renegade 2015 επεκτείνει την γκάμα της μάρκας και στοχεύει την παγκοσμίως γοργά αναπτυσσόμενη κατηγορία των μικρών SUV θέτοντας νέα στάνταρτ απόδοσης και οδηγικής συμπεριφοράς ενώ παράλληλα προσφέρει τις κορυφαίες εκτός δρόμου ικανότητες που περιμένει κανείς από τη Jeep®».

Mike Manley

Πρόεδρος και CEO Jeep Brand,

Chrysler Group LLC

Η παρουσίαση στο βουνό

Ο Όμιλος Συγγελίδη έχει παράδοση στις καλά οργανωμένες παρουσιάσεις των νέων μοντέλων, αλλά και σε εκδηλώσεις που προορίζονται για την… ψυχαγωγία των συντακτών του κλάδου. Στις δύσκολες εποχές της επταετούς ήδη κρίσης, μια τέτοια πρωτοβουλία αποτελεί ανεκτίμητη προσφορά, ιδιαίτερα όταν είναι τόσο καλά οργανωμένη! Αντικείμενό της ήταν το νέο Renegade και «φόντο» η Αράχωβα και το Λιβάδι. Εκτός από την οδήγηση στο μόνιμο Camp, οι οργανωτές προσέφεραν οδήγηση με «γουρούνες», ιππασία και… πέταγμα χαρταετού! Δεν έχουμε παρά να τους συγχαρούμε για την ιδέα και για το κέφι που έφεραν στην παρέα μας!

H Jeep γιόρτασε το 2016 τα 75 χρόνια από την ίδρυσή της με ρεκόρ πωλήσεων σε παγκόσμιο, ευρωπαϊκό και εγχώριο επίπεδο. Οι πωλήσεις σημείωσαν διαδοχικά ρεκόρ σε όλες τις αγορές ξεπερνώντας τις 1.400.000 μονάδες για το 2016 εδραιώνοντας τη διαχρονικά ηγετική θέση της Jeep στην παγκόσμια αγορά των premium SUV. Στόχος της εταιρείας για το 2018 είναι να ξεπεράσει τις 2.000.000 μονάδες.

Στην Ελλάδα σημειώθηκε εκρηκτική άνοδος πωλήσεων για την Jeep, το ίδιο διάστημα κατά το οποίο η ελληνική αγορά παρουσίασε οριακή άνοδο 4%!

Jeep: Αύξηση ταξινομήσεων κατά 44% σε σχέση με το 2015.

Jeep Renegade: Στην κορυφή της κατηγορίας του.

Το Jeep Renegade ηγείται στις ταξινομήσεις της Jeep, έχοντας κερδίσει το κοινό τόσο στην κατηγορία των λιανικών όσο και των εταιρικών πωλήσεων, προσφέροντας ένα μοναδικό συνδυασμό χαρακτηριστικών.

Εξωτερικός Σχεδιασμός

Από την αρχή, οι σχεδιαστές της Jeep ήξεραν πως το Renegade θα έπρεπε να προσφέρει τις καλύτερες εκτός δρόμου δυνατότητες στην κατηγορία, σε συνδυασμό με διαστάσεις και αναλογίες αμαξώματος που θα ταίριαζαν σε αυτοκίνητο πόλης.

Ο εξωτερικός σχεδιασμός του βασίζεται στην ισχυρή προσωπικότητα του μεγαλύτερου Jeep Wrangler όπου οι στιβαρές φόρμες του αμαξώματος και οι επιθετικές αναλογίες του επιτρέπουν τις καλύτερες στην κατηγορία γωνίες προσέγγισης και αποχώρησης κωλυμάτων και γενικώς εξασφαλίζουν τις καλύτερες εκτός δρόμου δυνατότητες.

Κινητήρες - Μετάδοση

Η Jeep, ανταποκρινόμενη στην απαίτηση για ενεργειακά αποδοτικότερα και φιλικότερα προς το περιβάλλον οχήματα, για πρώτη φορά στην ιστορία της παρουσίασε ένα μοντέλο το οποίο εντάσσεται στην κατηγορία των μικρών οχημάτων ελευθέρου χρόνου SUV. Εισερχόμενη σε αυτή τη σχετικά καινούρια κατηγορία εξόπλισε τον πρεσβευτή της, το νέο Jeep Renegade, με μια σειρά πρωτόγνωρων κινητήρων για τη μάρκα. Για πρώτη φορά το κύριο βάρος της παραγωγής ενέργειας οχημάτων της μάρκας πέφτει σε κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου κυλινδρισμού κάτω των 2 λίτρων. Αναμφίβολα οι κινητήρες που παρουσιάζουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την ελληνική αγορά είναι ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας βενζίνης 1.4 λίτρων και ο υπερτοφοδοτούμενος πετρελαίου 1.6 λίτρων.

Το σαλόνι του νέου Renegade αποπνέει δυναμισμό και ποιότητα, τα οποία είναι παράγωγα της θρυλικής κληρονομιάς της Jeep. Οι καλοφτιαγμένες λεπτομέρειες, οι καινοτόμοι χρωματισμοί και τα υψηλής ποιότητας υλικά, η τεχνολογία, αλλά και οι έξυπνα τοποθετημένοι χώροι για μικροαντικείμενα, ήταν αποτέλεσμα της έμπνευσης που αντλήθηκε από τον σύγχρονο τρόπο ζωής και τα extreme sports. Το μοτίβο του εσωτερικού διακόσμου του αυτοκινήτου έχει ονομασθεί από τους δημιουργούς του “Tek-Tonic”. Ο όρος αυτός περιγράφει τον διακριτικό συνδυασμό μαλακών στην αφή επιφανειών με αδρές και λειτουργικές λεπτομέρειες.

ΝΕO COMPASS

Στη διάρκεια της παρουσίασης έγινε για πρώτη φορά μνεία στο νέο Compact, που παρουσίαστηκε ήδη στη Γενεύη. Το ολοκαίνουργιο Premium Compact SUV της Jeep ενσωματώνει όλες τις παραδοσιακές αξίες της εταιρίας στις ικανότητες εντός και εκτός δρόμου, την απαράμιλλη πολυτέλεια και τις τεχνολογίες αιχμής.

Περισσότερα στην κατηγορία ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ >

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης