Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>Επικαιρότητα>Συλλαλητήριο για τους 2 στρατιωτικούς την 25η Μαρτίου

Συλλαλητήριο για τους 2 στρατιωτικούς την 25η Μαρτίου

syllalitirio stratiotikoi«Μετά την παρέλαση για την εθνική επέτειο, καλούνται όλοι να διαδηλώσουν υπέρ των στρατιωτικών μπροστά στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου»

Μετά τη συγκέντρωση-συλλαλητήριο της Ορεστιάδας και την συγκέντρωση στο τελωνείο των Κήπων στον Έβρο, συγκέντρωση συμπαράστασης στους δυο Έλληνες στρατιωτικούς που παραμένουν αιχμάλωτοι επί 15 μέρες στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης, διοργανώνεται την Κυριακή 25 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη.

Το κάλεσμα απευθύνει η σελίδα συμπαράστασης που δημιουργήθηκ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στο Facebook με τίτλο: «Συμπαράσταση στους Έλληνες στρατιωτικούς αιχμαλώτους στην εχθρική Τουρκία».

Η ανταπόκριση είναι τεράστια και ήδη η συγκεκριμένη σελίδα έχει ξεπεράσει τις 423.000 μέλη σύμφωνα με το evros-news.gr.

Μετά την παρέλαση για την εθνική επέτειο, καλούνται όλοι να διαδηλώσουν υπέρ των στρατιωτικών μπροστά στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Στο κάλεσμα αναφέρεται ότι: «Καλούνται οι Έλληνες Πατριώτες να συμμετάσχουν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Κυριακή 25 Μαρτίου 2018 κ αμέσως μετά το πέρας της παρελάσεως στο άγαλμα του μεγάλου Αλεξάνδρου με σκοπό την ειρηνική διαδήλωση υπέρ των δύο Αιχμαλώτων αδερφών μας, αιχμαλωσία που είναι το απότοκο της ανύπαρκτης Εθνικής Στάσης και Αξιοπρεπείας των Πολιτικών Ταγών μας εδώ και χρόνια».

Πηγή: www.news.gr

 

Περισσότερα στην κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ >

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης