150

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

menu1
menu1
menu2
menu7

150ebd

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

menu4
menu4
menu3
menu6




newsletterΣυμπληρώστε το email σας για να εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter της ΑΜΑΡΥΣΙΑΣ.

Ο Καιρός στα Βόρεια Προάστια
Θερμοκρασία: 19°C
Δείκτης ψυχρότητας: 19°C
Υγρασία: 56%
Ταχύτητα: n/a
Απευθείας.: n/a
Πίεση: 1015.9 mb
Βραχυπρόθεσμη πρόγνωση
Partly Cloudy Mostly Sunny Sunny Sunny Sunny
19C 32C 32C 31C 31C
ΠΑ ΣΑ ΚΥ ΔΕ ΤΡ

radradio

radradioΑκούστε ζωντανά 43 ραδιοφωνικούς σταθμούς από τις σελίδες της ΑΜΑΡΥΣΙΑΣ.




Στην Ολυμπιακή Πινακοθήκη ο τέως PDF Εκτύπωση E-mail
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΜΑΡΟΥΣΙ
Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2009 16:00

teos-konstΜε την ιδιότητά του ως επίτιμου μέλους της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, στις 29 Νοεμβρίου 2009 το πρωί, επισκέφθηκε την Ολυμπιακή Δημοτική Πινακοθήκη του Δήμου Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης».

Τον τέως βασιλιά, που είχε έλθει στο Μαρούσι, όπως κάθε χρόνο και για τη λειτουργία της εκκλησίας του Αγίου Ανδρέα, που βρίσκεται στο δάσος Συγγρού, ξενάγησαν στους χώρους της Ολυμπιακής Πινακοθήκης ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης και ο πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Νίκος Πέππας.

Ο τέως βασιλιάς, ως Χρυσός Ολυμπιονίκης της Ιστιοπλοΐας το 1960, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την έκθεση των ψηφιδωτών, που αναπαριστούν τον λογότυπο που επέλεξε κάθε πόλη, η οποία φιλοξένησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες, και τόνισε ότι θα προτείνει να φιλοξενηθεί η έκθεση και στο Ολυμπιακό Μουσείο της Λοζάνης.

Παράλληλα ο τέως βασιλιάς ξεναγήθηκε και στο υπαίθριο Διεθνές Ολυμπιακό Μουσείο Κεραμικής - Γλυπτικής, που βρίσκεται δίπλα από την Πινακοθήκη.

Μάρκος Τσάκας