Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΗΡΑΚΛΕΙΟ>Κοινωνία>Ενημέρωση για την ψυχοσυναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών

Ενημέρωση για την ψυχοσυναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών

hmerida amarysia copyΣυμβουλές και μυστικά για την σωστή ψυχοσυναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών προσχολικής ηλικίας μέσα από την καθημερινή ζωή αλλά και το παιχνίδι, έδωσαν στους γονείς των παιδιών που φιλοξενούνται στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ηρακλείου Αττικής οι δύο ψυχολόγοι των δημοτικών σταθμών, Ελένη Κουλούτζου και Ελένη Φωτιάδου, στην ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου.

Άκρως ενδιαφέρουσα, κυρίως για τους νέους γονείς, η παρουσίαση των δύο ψυχολόγων αναλώθηκε, ουσιαστικά στο πώς μπορούν να διευκολύνουν την ανάπτυξη των παιδιών χωρίς να υπάρχουν εμπόδια τα οποία συχνά, άθελά τους, μπορεί να βάζουν και οι ίδιοι στη μέση.

«Θέλουμε να είμαστε δίπλα σας σε κάθε στάδιο της ζωής, σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς σας. Να βοηθάμε, όχι μόνο στην εναρμόνιση της επαγγελματικής με την οικογενειακή σας ζωή, με τη λειτουργία των πέντε παιδικών σταθμών του Δήμου, αλλά να σας παρέχουμε τη γνώση και τα εφόδια για να μεγαλώσετε σωστά τις νέες γενιές των Ηρακλειωτών», τόνισε στον χαιρετισμό της η πρόεδρος του ΟΠΑΚΜ, Χρύσα Αγγελοπούλου.

Οι δύο ψυχολόγοι, Ελένη Κουλούτζου και Ελένη Φωτιάδου, έχουν σταθερή συνεργασία με τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου και είναι, κατ’ επέκταση, στην διάθεση οποιοδήποτε γονέα χρειαστεί ή αναζητήσει την βοήθειά τους. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2102832500.

Περισσότερα στην κατηγορία ΗΡΑΚΛΕΙΟ > ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης