Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΗΡΑΚΛΕΙΟ>Εκπαίδευση>Μια μίνι παιδική χαρά σε κάθε σχολείο!

Μια μίνι παιδική χαρά σε κάθε σχολείο!

nhpiagwgeio amarysiaΜια μικρή, σύγχρονη παιδική χαρά στην αυλή κάθε ενός από τα δώδεκα νηπιαγωγεία της πόλης, είναι ο στόχος των προγραμματισμένων παρεμβάσεων αναμόρφωσης των αύλειων χώρων των συγκεκριμένων σχολικών κτιρίων του Δήμου.

Τα εν λόγω έργα, τα οποία είχαν προβλεφθεί στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου για το 2017, έχουν αποτυπωθεί στην σχετική μελέτη που ομόφωνα εγκρίθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, σύμφωνα με τον σχεδιασμό, στις αυλές των νηπιαγωγείων θα γίνει ένα γενικότερο «λίφτινγκ» με γνώμονα την ασφάλεια των παιδιών: προβλέπεται η τοποθέτηση δαπέδου ασφαλείας και σύγχρονων, πιστοποιημένων οργάνων παιχνιδιών – όπως ακριβώς γίνεται και στις παιδικές χαρές που έχει ήδη ανακαινίσει ο Δήμος – ενώ παρεμβάσεις θα γίνουν, όπου χρειάζεται, στην περίφραξη και στις λοιπές υποδομές.

Επόμενο βήμα, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, είναι η δημοπράτηση των έργων για να μπουν μπροστά το συντομότερο δυνατό και έτσι, οι πρώτες αυλές, να είναι έτοιμες από τη νέα σχολική χρονιά.

Περισσότερα στην κατηγορία ΗΡΑΚΛΕΙΟ > ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης