Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΗΡΑΚΛΕΙΟ>Πολιτισμός>3ο Ηράκλειο Φεστιβάλ Χορωδιών 25 & 26 Νοεμβρίου

3ο Ηράκλειο Φεστιβάλ Χορωδιών 25 & 26 Νοεμβρίου

festival xorodionΡαντεβού στο Ηράκλειο δίνουν και φέτος χορωδίες από την Αττική και την επαρχία για να συμμετάσχουν στο 3ο Ηράκλειο Φεστιβάλ Χορωδιών, το οποίο διοργανώνει για ακόμα μια χρονιά, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής το προσεχές Σαββατοκύριακο 25 και 26 Νοεμβρίου (έναρξη στις 18.30) στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου» (Κουντουριώτου και Νεότητος).

Μελωδικές φωνές ενώνονται και πλέκονται  σε ένα μαγευτικό διήμερο γεμάτο τραγούδια από την ελληνική, την διεθνή, την θρησκευτική παράδοση, τον κινηματογράφο, το έντεχνο τραγούδι αλλά και σε διασκευές έκπληξη γνωστών τραγουδιών… αλλιώς.

Στο φετινό Ηράκλειο Φεστιβάλ Χορωδιών συμμετέχουν: η Χορωδία «Άγιος Αλέξανδρος», η Μικρασιατική Χορωδία Νίκαιας, η Μικτή Χορωδία Δήμου Διονύσου, η Μικτή Χορωδία Δήμου Αμαρουσίου «Τερψιχόρη Παπαστεφάνου», η Χορωδία «FantasyChoir», η Μικτή Χορωδία Κηφισιάς 1937, το Πρόγραμμα Αθηναϊκού Χορωδιακού Συνόλου «Athens Choir Ensemble», η Χορωδία Κερκυραϊκής Εστίας Αθηνών «Ιονίου Φωνές», η Χορωδία συλλόγου γυναικών Αγ. Στεφάνου, η Μικτή Χορωδία Δήμου Αγ. Παρασκευής, η Μικτή Χορωδία Δήμου Γαλατσίου, ο Σύλλογος Φίλων Θρησκευτικής Μουσικής «Χορωδία Λουτρακίου» και, βέβαια, η… «οικοδέσποινα» Μικτή Χορωδία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής.

«Το Ηράκλειο Φεστιβάλ Χορωδιών του Δήμου μας, ένας πλέον σημαντικό θεσμός για την πόλη, εντάσσεται στην συνεχή μας προσπάθεια να υλοποιούμε μικρές αλλά και μεγαλύτερες δράσεις που φέρνουν τον πολιτισμό στο επίκεντρο της καθημερινότητας του πολίτη. Αυτές οι ανάσες πολιτισμού μπορούν να δώσουν στη ζωή μας περισσότερο φως, περισσότερη ελπίδα», σημειώνουν στο μήνυμά τους ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, και η αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού &Δημ. Σχέσεων, Δέσποινα Αϊβατζίδου – Ποριώτου.

Περισσότερα στην κατηγορία ΗΡΑΚΛΕΙΟ > ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης