Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΗΡΑΚΛΕΙΟ>Πολιτισμός>«Ημερολόγιο 2018 - Αθλητικές Ιστορίες στο Προσκήνιο»

«Ημερολόγιο 2018 - Αθλητικές Ιστορίες στο Προσκήνιο»

exofilo 18Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017 στις 8:00 μ.μ. στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής «Ηλέκτρα Αποστόλου» (Κουντουριώτου 18Α & Νεότητος) θα παρουσιαστεί το «Ημερολόγιο 2018 - Αθλητικές Ιστορίες στο Προσκήνιο». Μία αναδρομή στην πορεία του Αθλητισμού στο Ηράκλειο Αττικής μέσα από τις μνήμες και τις διηγήσεις των ανθρώπων του αθλητισμού στην πόλη του Ηρακλείου με τους διοργανωτές να στηρίζουν τη δράση της Wincancer «Συλλογή βιβλίων για τα αντικαρκινικά νοσοκομεία», καλώντας όλους όσοι έχουν τη δυνατότητα, να φέρουν βιβλία για την συνέχεια της προσπάθειας.  

Η ανακοίνωση της Wincancer για τη δράση

«Το Wincancer συνεχίζει το όραμα του Δημήτρη Σιάχου, με γνώμονα την εξωστρέφεια των ασθενών και το ότι ο καρκίνος πρέπει να πάψει να είναι στίγμα. Συνεχίζουμε τούτη τη φορά με την διοργάνωση της κοινωνικής μας δράσης:

«ΔιαβάΖΩ συλλέγουμε βιβλία για τα αντικαρκινικά νοσοκομεία» την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017 από τις 09:00 έως τις 21:00 στο σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα.

Σας καλούμε να συλλέξουμε και να δωρίσουμε βιβλία στις δανειστικές βιβλιοθήκες των αντικαρκινικών νοσοκομείων της χώρας.

Η νοσηλεία σε ένα αντικαρκινικό νοσοκομείο είναι μια δύσκολη δοκιμασία, η ανάγνωση όμως ενός βιβλίου, μπορεί να την αλλάξει, μπορεί να σε ταξιδέψει.

Και όταν το βιβλίο αυτό είναι δώρο, μεταφέρει στις σελίδες του ευχές,για να νικήσει ο ασθενής, αλλά και οι οικείοι του, κυρίως το φόβο του καρκίνου.

Ο καρκίνος δεν ξορκίζεται αλλά αντιμετωπίζεται … δεν τον φοβόμαστε.

Όλοι μαζί και ο καθένας μας μ' ένα βιβλίο, ενισχύουμε την ελπίδα πως... ο καρκίνος νικιέται !

Χρειαζόμαστε καινούργια βιβλία ή βιβλία σε καλή κατάσταση Λογοτεχνίας (Μυθιστόρημα-ποίηση-Θέατρο), Ιστορικά,Θρησκευτικά, Βιογραφίες, Φιλοσοφίας Ψυχολογίας, Παιδικά και Κόμικς.

Περισσότερα στην κατηγορία ΗΡΑΚΛΕΙΟ > ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης