Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΚΗΦΙΣΙΑ>Αθλητισμός>Παίκτης του Ολυμπιακού ο Κώστας Χριστοφιδέλης

Παίκτης του Ολυμπιακού ο Κώστας Χριστοφιδέλης

aopk chistofidelis amarysiaΣτον Ολυμπιακό θα ολοκληρώσει την καριέρα του ο Κώστας Χριστοφιδέλης. Ο 39χρονος ακραίος τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε με την φανέλα του Αθλητικού Ομίλου Πετοσφαίρισης Κηφισιάς, με την συμβολή του στις επιτυχίες της ομάδας να είναι καθοριστική.

Ο Κώστας Χριστοφιδέλης στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού τόνισε:

 «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στον Ολυμπιακό! Μετά από την απώλεια τριών συνεχόμενων πρωταθλημάτων, ήρθε η ώρα να συνδράμουμε όλοι (κόσμος – διοίκηση – αγωνιστικό τμήμα) έτσι ώστε να ξαναδούμε τον Ολυμπιακό Πρωταθλητή! Εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας και να τελειώσω την καριέρα μου στην ομάδα της καρδιάς μου».

Η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν προκάλεσε έκπληξη στην διοίκηση της ομάδας της Κηφισιάς, καθώς ήταν γνωστή η πρόθεση του Κώστα Χριστοφιδέλη να τελειώσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Η ομάδα της Κηφισιάς αναζητά ακραίο ο οποίος θα καλύψει το κενό που αφήνει ο έμπειρος διεθνής, ενώ εξετάζεται και η περίπτωση κεντρικού, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Νικόλα Παπαγγελόπουλο, ο οποίος την επόμενη περίοδο θα αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ.

Περισσότερα στην κατηγορία ΚΗΦΙΣΙΑ > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης