Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΚΗΦΙΣΙΑ>Κοινωνία>Επέκταση του ΜΕΤΡΟ Ν. Ερυθραίας

Επέκταση του ΜΕΤΡΟ Ν. Ερυθραίας

Συνάντηση με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ,  Χρήστο Τσίτουρα, είχαν ο δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Τηλέμαχος Τσιλιγκίρης, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ανεξάρτητοι Δημότες», Βασίλης Βάρσος, ο δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Μούρκος και ο διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας Παντελής Καρακατσάνης και ζήτησαν την υπόγεια επέκταση της γραμμής του Μετρό μέχρι τη Νέα Ερυθραία. Ένα αίτημα που είχε διατυπωθεί και στο παρελθόν από τους πρώην Δήμους Κηφισιάς και Νέας Ερυθραίας.

Ο κ. Τσίτουρας άκουσε με προσοχή τις θέσεις του Δήμου Κηφισιάς και δεσμεύθηκε να ερευνήσει με τις υπηρεσίες της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ το θέμα και να απαντήσει. Με την ευκαιρία της συνάντησης, ο δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης δήλωσε: «Ευχαριστούμε τη διοίκηση της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ για την καλή συνεργασία.

Η επέκταση της γραμμής του Μετρό είναι πρώτιστη προτεραιότητα μας για τη βιώσιμη ανάπτυξη του Δήμου. Με τον κ. Τσίτουρα συζητήσαμε τη δυνατότητα ένταξης στον προσεχή σχεδιασμό των επεκτάσεων των γραμμών του Μετρό, γραμμής που θα εξυπηρετεί και τον Δήμο Κηφισιάς. Η λειτουργία της, αναμένεται να εξυπηρετήσει χιλιάδες επιβάτες καθημερινά και  θα αποσυμφορήσει κυκλοφοριακά το εμπορικό κέντρο της Κηφισιάς και της Νέας Ερυθραίας».


Περισσότερα στην κατηγορία ΚΗΦΙΣΙΑ > ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης