Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΚΗΦΙΣΙΑ>Κοινωνία>Δράσεις και εξορμήσεις κατά του ΕΝΦΙΑ

Δράσεις και εξορμήσεις κατά του ΕΝΦΙΑ

Σελίδες

Afisa-ENFIAΗ Επιτροπή Αγώνα Κηφισιάς, τις επόμενες ημέρες, θα οργανώσει εξόρμηση ενημέρωσης για τον ΕΝΦΙΑ και τις δυνατότητες αντίστασης, με προκήρυξη που θα μοιραστεί σε κεντρικά σημεία της πόλης μας. 

Την Κυριακή 28/9, στις 7:30το απόγευμα, θα οργανώσουν μαζί με όσους συμπολίτες τους έχουν πραγματική αδυναμία πληρωμής του ΕΝΦΙΑ (και μπορούν να αποδείξουν ότι διαφορετικά διακινδυνεύουν βασικά αγαθά για την επιβίωση της οικογένειάς τους), την υποβολή  ενδικοφανούς προσφυγής κατά της πληρωμής του φόρου, σύμφωνα με τις οδηγίες του Δικηγορικού Συλλόγου. Όσοι εμπίπτουν σ’ αυτή την κατηγορία, θα πρέπει να επικοινωνήσουν πρώτα με την Επιτροπή Αγώνα στο 6974 105775 ή με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., για να έχουν μαζί τους όλα τα δικαιολογητικά για την προσφυγή. Μέλη της Επιτροπής θα τους βοηθήσουνστη συμπλήρωση της προσφυγής και την ψηφιοποίηση των εγγράφων.

 Τη Δευτέρα 29 Σεπτέμβρη στις 10:30 το πρωί, προτελευταία ημέρα για την πληρωμή του ΕΝΦΙΑ στις τράπεζες και ημέρα πληρωμής των συντάξεων του ΙΚΑ, η Επιτροπή Αγώνα Κηφισιάς καλεί τους κατοίκους και τους φορείς της περιοχής σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον ΕΝΦΙΑ, στη διασταύρωση Κηφισίας και Χαριλάου Τρικούπη, στη Νέα Ερυθραία, μπροστά από την Εθνική τράπεζα.

«Να καταργήσουμε τον ΕΝΦΙΑ-λτη…»

Την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων κατά του ΕΝΦΙΑ στην εφορία Κηφισιάς. Η δημοτική κίνηση Κηφισιάς ΑΝΑΣΑ, συμμετέχοντας στη διαμαρτυρία, συνυπογράφει και το εξής κείμενο, μεταξύ άλλων δημοτικών κινήσεων, επαγγελματικών και επιστημονικών φορέων, εργατικών σωματείων, δικτύων αλληλεγγύης, πρωτοβουλίες πολιτών και λαϊκών συνελεύσεων:

Ο ΕΝΦΙΑ είναι ένας φόρος άδικος και αντισυνταγματικός, που στοχοποιεί τους μισθωτούς, τους άνεργους τα μικρομεσαία στρώματα, τον πληθυσμό της υπαίθρου και αφήνει στο απυρόβλητο τον πλούτο.

Είναι ένα νέο χαράτσι, που επεκτείνεται στην φορολόγηση της ιδιοκτησίας από το πρώτο τετραγωνικό μέτρο και ανεξάρτητα από τα χαρακτηριστικά της (αγροτεμάχια, οικόπεδα, μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα κ.λπ.), υπολογίζεται επί πλασματικών αξιών (αντικειμενικές του 2007) και οδηγεί σε απόλυτη οικονομική ασφυξία και πραγματική αδυναμία πληρωμής.


Προηγούμενο 1/2 Επόμενη σελίδα

Περισσότερα στην κατηγορία ΚΗΦΙΣΙΑ > ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης