Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΚΗΦΙΣΙΑ>Κοινωνία>Εκδήλωση - συζήτηση για τους πλειστηριασμούς

Εκδήλωση - συζήτηση για τους πλειστηριασμούς

EpitropiΗ Επιτροπή Αγώνα Κηφισιάς διοργανώνει τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου, στις 6:30 μ.μ., εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ - ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ - ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ.

Εισηγήτριες θα είναι οι: Μαρία Καρούτσου - δικηγόρος, Φλώρα Νικολιδάκη - πρόεδρος Συλλόγου Πολιτών κατά της αυθαιρεσίας των τραπεζών. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Κηφισιάς, Διονύσου και Μυρσίνης 2. Θα αναλυθεί το ισχύον σήμερα θεσμικό πλαίσιο μετά την κατάργηση από 1/1/2016 των προηγούμενων ρυθμίσεων του νόμου Κατσέλη, οι επιπτώσεις στους δανειολήπτες (τωρινούς και μελλοντικούς), προθεσμίες και προϋποθέσεις των νόμων, οι στόχοι αυτής της πολιτικής, οι τρόποι αντίδρασης (νομικοί, κινηματικοί, πολιτικοί κ.λπ.), ενώ από την Επιτροπή Αγώνα Κηφισιάς θα παρουσιασθούν τα επόμενα βήματα στον αγώνα κατά των πλειστηριασμών.Θα ακολουθήσει συζήτηση με ερωτήσεις και τοποθετήσεις από το κοινό.

Η Επιτροπή Αγώνα Κηφισιάς καλεί όλους να έρθουν ενημερωμένοι μέσα από το σχετικό κείμενό της στο http://epitropikifisias.blogspot.gr, να ενημερώσουν όσους άλλους έχουν πρόβλημα, να τους καλέσουν στην εκδήλωση, να ετοιμάσουν τις ερωτήσεις, τις τοποθετήσεις και τις προτάσεις τους για την απόκρουση αυτής της πολιτικής. Τέλος, σύμφωνα με την ενημέρωση της Επιτροπής Αγώνα, κατατέθηκαν υπογραφές πολιτών στον Δήμο Κηφισιάς για συζήτηση του θέματος των πλειστηριασμών σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. 

 

Περισσότερα στην κατηγορία ΚΗΦΙΣΙΑ > ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης