Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΚΗΦΙΣΙΑ>Κοινωνία>Εγκαινιάζεται στις 27 Ιουνίου η παιδική χαρά για ΑμεΑ

Εγκαινιάζεται στις 27 Ιουνίου η παιδική χαρά για ΑμεΑ

egkainia amea amarysiaΤην Τρίτη 27 Ιουνίου στις 19:30 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της παιδικής χαράς για Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ) που βρίσκεται στην Πλατεία Ηρώων Πολυττεχνείου στη Νέα Κηφισια.

Η παιδική χαρά λειτουργεί τους τελευταίους μήνες δίνοντας χαμόγελα σε παιδιά. Ο χώρος περιλαμβάνει ειδικά πολυόργανα που μπορούν να προσφέρουν την ευκαιρία στα παιδιά έως και 14 ετών με ειδικές ανάγκες να αθληθούν και να απασχοληθούν δημιουργικά. Φέρει πινακίδα με το σήμα καταλληλότητας του Υπουργείου Εσωτερικών έχοντας όργανα και εγκαταστάσεις σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα (ΕΝ) και τη ισχύουσα νομοθεσία.
Οι υποδομές που πλαισιώνουν την παιδική χαρά, προσφέρθηκαν  από φορείς και εταιρίες ενώ στο έργο σημαντική ήταν η συνδρομή φυσικών προσώπων, της Τεχνικής Υπηρεσίας και των τεχνικών συνεργείων του Δήμου Κηφισιάς.

Ο Δήμος Κηφισιάς στην ανακοίνωσή τους ευχαρίστησε:

1. Τους Ροταριανούς ομίλους οι οποίοι χρηματοδότησαν τα όργανα κούνια, φωλιά, μύλος, τρίλιζα, πλαίσιο κούνιας ΑΜΕΑ και είναι οι παρακάτω:

2470 Περιφέρεια Δ.Ρ

Ρ.Ο. Κηφισιά- Πολιτεία (Συντονιστής όμιλος)

Ρ.Ο. Αθηνων

Ρ.Ο. Άνοιξη –Σεμέλη

Ρ.Ο. Κηφισιά -Εκάλη

Ρ.Ο.Κορωπί

Επίσης ευχαρίστησε και τις παρακάτω εταιρείες:

Α)Την  εταιρεία “Ernst & Young Building a better working world ” η οποία χρηματοδότησε το δάπεδο ασφαλείας.

Β)Την εταιρεία εξοπλισμού παιδικών χαρών “Ηλιαχτίδα”, η οποία χρηματοδότησε  και τοποθέτησε δάπεδο ασφαλείας και ειδικό κάθισμα κούνιας ΑΜΕΑ.

Γ) Την εταιρεία πιστοποιήσεων Eurocert, η οποία έλεγξε την παιδική χαρά και εξέδωσε πιστοποιητικό συμμόρφωσης, χωρίς αμοιβή.

Περισσότερα στην κατηγορία ΚΗΦΙΣΙΑ > ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης