Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΚΗΦΙΣΙΑ>Κοινωνία>Ο Αγιασμός των υδάτων στο Δήμο Κηφισιάς

Ο Αγιασμός των υδάτων στο Δήμο Κηφισιάς

theofaneia kifissia amarysiaΜε λαμπρότητα εορτάστηκαν τα Άγια Θεοφάνεια και πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός των υδάτων σε Κηφισιά, Νέα Ερυθραία και Εκάλη.
Το πρωί του Σαββάτου 6 Ιανουαρίου τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος η Θεία Λειτουργία, την οποία παρέστησαν , μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, η πρόεδρος του Δ.Σ., Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων του Δήμου καθώς και πλήθος κόσμου.
Στη συνέχεια, οι ιερείς και οι πολίτες κατευθύνθηκαν , με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου Κηφισιάς υπό τον μαέστρο Φίλιππο Χίο, προς την λίμνη του πάρκου του Κεφαλαρίου, όπου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κατάδυση του Τιμίου Σταυρού.
Η Στεφανία Γεροντάκη εργαζόμενη του Δήμου, δε δίστασε να βουτήξει στα νερά της λίμνης προκειμένου να πιάσει τον Σταυρό και να πάρει την ευλογία του ιερέα.
Την γιορτή των Αγίων Θεοφανείων, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως Σωτήρος Κεφαλαρίου Κηφισιάς απένειμε στον Δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο το «Χρυσό Μετάλλιο του Σωτήρος» για την προσφορά του.


Περισσότερα στην κατηγορία ΚΗΦΙΣΙΑ > ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης