Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΚΗΦΙΣΙΑ>Κοινωνία>Σε εξέλιξη επισκευές τμημάτων της οδού Κασσαβέτη

Σε εξέλιξη επισκευές τμημάτων της οδού Κασσαβέτη

erga kassaveti 2Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Τεχνικής Υπηρεσίας δεν θα διαρκέσει περισσότερο από ένα μήνα.

Σε εξέλιξη είναι το έργο επισκευής τμημάτων της οδού Κασσαβέτη και συγκεκριμένα από Λεωφόρο Κηφισιάς έως την οδό Λεβίδου.

Η Δημοτική Αρχή με την συγκεκριμένη εργολαβία διορθώνει σοβαρά προβλήματα του οδοστρώματος, όπως καθιζήσεις,  προκειμένου να ανακουφίσει τους πολίτες και τους οδηγούς που διαμαρτύρονταν δικαίως για την κακή κατάσταση του δρόμου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου θα ακολουθήσει ένα μεγάλο έργο πνοής για την Κηφισιά, προϋπολογισμού 677.000 ευρώ, καθώς οι κυβόλιθοι θα αντικατασταθούν με έγχρωμη διακοσμητική άσφαλτο.

Το έργο ανακατασκευής της οδού Κασσαβέτη θα υλοποιηθεί σε δύο φάσεις προκειμένου η κυκλοφορία των οχημάτων να μην διακοπεί σε όλο τον δρόμο, λόγω του εμπορικού του χαρακτήρα.

Ήδη εκτελούνται εργασίες στο τμήμα  από Λεωφόρο  Κηφισιάς έως Δροσίνη, ενώ μόλις ολοκληρωθεί η επισκευή του θα παραδοθεί στην κυκλοφορία και οι εργασίες θα συνεχιστούν στο τμήμα από Δροσίνη έως Λεβίδου.

Ο Δήμος Κηφισιάς στη συνέχεια τονίζει: «Η ολοκλήρωση των εργασιών εξαρτάται από τις απρόβλεπτες καιρικές συνθήκες, ωστόσο σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Τεχνικής Υπηρεσίας δεν θα διαρκέσει περισσότερο από ένα μήνα».

Στην ανακοίνωσή του ο Δήμος Κηφισιάς καταλήγει: «Ζητούμε την κατανόηση των πολιτών και των καταστηματαρχών, για την ταλαιπωρία που ενδεχομένως να υποστούν ωστόσο μετά την αποπεράτωση του έργού η κίνηση των οχημάτων θα γίνεται με μεγαλύτερη ασφάλεια».

Περισσότερα στην κατηγορία ΚΗΦΙΣΙΑ > ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης