Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΚΗΦΙΣΙΑ>Εκπαίδευση>Εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα “Διαχείριση σεισμικού συμβάντος”

Εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα “Διαχείριση σεισμικού συμβάντος”

seismos 2 amarysiaΤην Δευτέρα 13 Μαρτίου στο Δημαρχείο Κηφισιάς  πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα “Διαχείριση σεισμικού συμβάντος”. Το σεμινάριο είχε αποδέκτες τους εργαζόμενους στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Κηφισιάς.

Στο σεμινάριο το οποίο ήταν συνδιοργάνωση του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κηφισιάς και του Τμήματος Εκπαίδευσης του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (ΟΑΣΠ) συμμετείχε σχεδόν το σύνολο των εργαζομένων στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου (περίπου 150 εργαζόμενοι).

Σ' αυτό και περίπου για δύο ώρες αναλύθηκαν σε βάθος οι ενέργειες  τις οποίες πρέπει οι εργαζόμενοι να υλοποιήσουν τόσο πριν από την εκδήλωση του σεισμού όσο και κατά την διάρκειά του αλλά και μετά από αυτόν  προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν οι επιπτώσεις του.

Η εκδήλωση έκλεισε με την δέσμευση του αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου κου Δημήτριου Λιανού για την υλοποίηση όλων εκείνων των ενεργειών  που θα θωρακίσουν τους παιδικούς σταθμούς αλλά  και θα εγγυηθούν την ασφάλεια των παιδιών.

Περισσότερα στην κατηγορία ΚΗΦΙΣΙΑ > ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης