Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΚΗΦΙΣΙΑ>Πολιτική>Με Κανακάκη ο Γιώργος Τσούλος

Με Κανακάκη ο Γιώργος Τσούλος

Συμφώνησε σε συνεργασία ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Τσούλος, ο οποίος μετείχε στο συνδυασμό ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ του Βασίλη Βάρσου την παρούσα τετραετία, με τον υποψήφιο δήμαρχο Παναγιώτη Κανακάκη. Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της δημοτικής κίνησης ΑΝΑΣΑ που υπογράφει ο κ. Κανακάκης: «Επί τη βάση του πλαισίου αρχών των συνεργαζόμενων κινήσεων στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2014, με υποψήφιο δήμαρχο Κηφισιάς τον Παναγιώτη Κανακάκη, επετεύχθη και νέα συνεργασία με τον νυν δημοτικό σύμβουλο, Γιώργο Τσούλο. Η επιρροή της εκλογικής συνεργασίας που στοχεύει στην αλλαγή του δημοτικού τοπίου μέσα από την ανάληψη της δημοτικής διοίκησης τον ερχόμενο Μάη, με τη συμμετοχή και των συμπολιτών μας, συνεχώς διευρύνεται».    

Στο μήνυμά του προς τους δημότες με τίτλο «Είμαι δίπλα στον Παναγιώτη», ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Τσούλος υπογραμμίζει τα εξής για το πλαίσιο συνεργασίας τους: 

«Φίλες και φίλοι, η λειτουργία της Δημοκρατίας στηρίζεται στη συμμετοχή των πολιτών στα δημόσια πράγματα. Αυτοί θα επιλέξουν με αίσθημα ευθύνης τους εκπροσώπους τους, θα εκλέξουν τους ικανότερους με κριτήρια την κοινωνική τους συνείδηση, το πολιτικό τους ήθος και κυρίως τις πράξεις τους.

Με γνώμονα τα παραπάνω κριτήρια εκπροσωπώ στο Δημοτικό Συμβούλιο μέρος των δημοτών μας και απασχολούμαι τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια με τα κοινά στην πόλη μας. 

Οι αυτοδιοικητικές  εκλογές του Μαΐου αποτελούν μια κρίσιμη στιγμή για τον Δήμο Κηφισιάς. Χρειαζόμαστε ένα μοντέλο διοίκησης βασισμένο στην δημοκρατία, την αλληλεγγύη και τη συμμετοχή. Βρισκόμαστε πάρα πολύ κοντά στις εκλογές και πρέπει να αποφασίσουμε ποιοι θα συνεργαστούμε για το καλό της πόλης μας. Όμως, σε μια εποχή που η πόλη χρειάζεται την αλλαγή, ‘‘κάποιοι’’ παίζουν τον ρόλο του Εφιάλτη.

Εγώ προσωπικά αποφάσισα να στρατευτώ στην προσπάθεια της δημοτικής κίνησης στην οποία ηγείται ο Παναγιώτης Κανακάκης για τη σύγκλιση και συνεργασία της μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτών της Κηφισιάς που επιθυμούν να βάλουν τέρμα στο κατεστημένο Χιωτάκη και να στηρίξουν μια καινούργια αντίληψη για τα πράγματα στον Δήμο μας. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Παναγιώτη Κανακάκη για την πρότασή του να συνεργαστούμε και για την τιμή που μου έκανε, διατηρώντας πάντα αποστάσεις από κάθε κομματική επιρροή και υπόσχομαι ότι θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις σε αυτή την κοινωνική και πολιτική διαδικασία».


Περισσότερα στην κατηγορία ΚΗΦΙΣΙΑ > ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης