Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΚΗΦΙΣΙΑ>Πολιτική>"Μειώστε τον όγκο των σκουπιδιών" ζητά από τους κατοίκους ο Δήμος

"Μειώστε τον όγκο των σκουπιδιών" ζητά από τους κατοίκους ο Δήμος

aporrimmta amarysiaΜε ανακοίνωσή του ο Δήμος Κηφισιάς ενημερώνει τους  κατοίκους  ότι λόγω των κινητοποιήσεων (αποκλεισμό του δημοτικού αμαξοστασίου καθαριότητας 20 & 21/6 και 24ωρη απεργία 22/6) που εξήγγειλε η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. μέχρι και την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017, καθίσταται αδύνατη η αποκομιδή των απορριμμάτων και ο καθαρισμός του Δήμου.

«Η αναστάτωση οφείλεται στο ζήτημα των συμβασιούχων εργαζομένων στην καθαριότητα των Δήμων, μετά και την απόφαση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου που έκρινε αντισυνταγματικό το νόμο για την παράταση των συμβάσεων τους. Ο Δήμος Κηφισιάς βάσει του νόμου, προχωρούσε σε ανανεώσεις συμβάσεων εργαζομένων στην Καθαριότητα, για τον καλύτερο καθαρισμό του Δήμου.

Ο Δήμος Κηφισιάς καλεί τους κατοίκους και τους επαγγελματίες του Δήμου, να μειώσουν τον όγκο των  απορριμμάτων όσο είναι δυνατόν, ώστε να συμβάλουν στην προστασία της δημόσιας υγείας και της εικόνας του Δήμου. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και τη συμβολή των κατοίκων και των επαγγελματιών» αναφέρει ο Δήμος Κηφισιάς.

Περισσότερα στην κατηγορία ΚΗΦΙΣΙΑ > ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης