Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΚΗΦΙΣΙΑ>Πολιτική>Συνεδριάζει στις 23 Οκτωβρίου το Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς

Συνεδριάζει στις 23 Οκτωβρίου το Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς

synedriasi amarysiaΤην Δευτέρα 23 Οκτωβρίου στις 18:30 στην αίθουσα του Δημαρχείου «Στ. Βόλκος» θα πραγματοποιηθεί τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς με θέματα:
Α) Επικύρωση πρακτικών 12η Συνεδρίαση 11-9-2017
Β) Ενημέρωση Συμβουλίου. 
Γ) Συζήτηση προ ημερησίας διατάξεως.
Δ)Έκτακτα θέματα
Ε) Τακτικά θέματα.


1. Επί αιτήσεως χορήγησης παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής και μουσικών οργάνων στο κατάστημα, που βρίσκεται επί της οδού Κασσαβέτη αρ. 12, στην εταιρεία με την επωνυμία “Π. & Ν. Μορφέσης και Σια Ε.Ε.” και με διακριτικό τίτλο «RECIPE».

2. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Παραχώρηση θέσης στάθμευσης ΑΜΕΑ στην οδό Σαρανταπόρου αρ. 28 στην Κηφισιά».

3. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Νομιμοποίηση υφιστάμενων θέσεων στάθμευσης για ΑΜΕΑ και Υπηρεσιακά Οχήματα μπροστά στο Δημαρχείο Κηφισιάς, επί της οδού Μυρσίνης αρ. 2 στο Ο.Τ. 171 του Δήμου Κηφισιάς».

4. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Λήψη μέτρων για την αποτροπή της στάσης και της στάθμευσης επί της οδού Μυτιλήνης, έναντι του αρ. 8, στο Ο.Τ. 128 στην Κηφισιά».

5. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Λήψη μέτρων για την αποτροπή της στάσης και της στάθμευσης στην είσοδο – έξοδο χώρου στάθμευσης επί της οδού Αθ. Διάκου αρ. 26, στην Κηφισιά».

6. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Αίτημα για απαγόρευση στάσης και στάθμευσης μπροστά από είσοδο οικίας επί της οδού Ζηρίνη αρ. 13 στην Κηφισιά».

7. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Λήψη μέτρων για την αποτροπή της στάσης και της στάθμευσης στην είσοδο – έξοδο χώρου στάθμευσης επί της οδού Ερυμάνθου αρ. 24, στην Κηφισιά».

8. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση εμποδίων σχήματος Π, επί του κρασπέδου του πεζοδρομίου του παραδρόμου της Ε. Ο. Αθηνών – Λαμίας στο 14ο χλμ στην κατεύθυνση προς Αθήνα, στην Κηφισιά».

9. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση εμποδίων σχήματος Π, επί του κρασπέδου του πεζοδρομίου της οδού Δηληγιάννη, στη συμβολή της με την οδό Χαρ. Τρικούπη, στο Ο.Τ. 202 στην Κηφισιά».

10. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Μεταφορά εγκατάστασης φωτεινής σηματοδότησης για πεζούς στην Λ. Κηφισιάς από το ύψος της οδού Σπάρτης στην Κηφισιά».

11. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Μονοδρόμηση της οδού Κεφαλληνίας στην Κηφισιά».

12. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την παραχώρηση χρήσης κοινοχρήστων χώρων της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς για την άσκηση των υπαίθριων εμπορικών δραστηριοτήτων έτους 2018 (άρθρο 83, παρ. 1 περ. γ του Ν.3852/2010).

Κηφισιά, 19/10/2017

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

ΕΙΡΗΝΗ Κ. ΠΟΛΙΤΗ

Περισσότερα στην κατηγορία ΚΗΦΙΣΙΑ > ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης