Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ>Αθλητισμός>Η Περιφέρεια ανοίγει τον δρόμο για το Κλειστό Λυκόβρυσης

Η Περιφέρεια ανοίγει τον δρόμο για το Κλειστό Λυκόβρυσης

mavridis amarysia copy copy copy copy copyΤην εμφανή ικανοποίησή του για την υλοποίηση της δέσμευσής του να κάνει ό,τι μπορεί για την ολοκλήρωση του ημιτελούς γυμναστηρίου Λυκόβρυσης, εξέφρασε με ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, με αφορμή την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, που ενέκρινε την ένταξη ποσού 2,1 εκατ. ευρώ στον τροποποιημένο προϋπολογισμό του Τεχνικού Προγράμματος της Περιφέρειας για την κατασκευή του έργου.

Σε σχετική ανακοίνωσή του, ο κ. Μαυρίδης, ευχαρίστησε την Περιφέρεια για την έμπρακτη στήριξή της με την αποδοχή του αιτήματος του Δήμου, ενώ επανέλαβε τη δέσμευση να συνεχίσει η προσπάθεια να ικανοποιηθούν οι αθλητικές ανάγκες της κοινωνίας. Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Πάγια δέσμευση του Δημάρχου Λυκόβρυσης Πεύκης Τάσου Μαυρίδη ήταν από την αρχή της ανάληψης των καθηκόντων της Διοίκησης η κατασκευή του ημιτελούς γυμναστηρίου Λυκόβρυσης. Από τον στόχο αυτό, που αποτέλεσε και προεκλογική δέσμευση διατυπωμένη στο Πρόγραμμα της Δημοτικής Παράταξης “Η Πόλη της Ζωής μας”, ουδέποτε παρέκλινε η Διοίκηση Μαυρίδη. Ο στόχος αυτός λαμβάνει “σάρκα και οστά” πλέον, με τον Δήμαρχο Τάσο Μαυρίδη να αποδεικνύει ότι κάνει τις Δεσμεύσεις Πράξη.

Συγκεκριμένα, στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου εγκρίθηκε η τροποποίηση του Προϋπολογισμού του Τεχνικού Προγράμματος της Περιφέρειας Αττικής με την εγγραφή ποσού 2,1 εκατ. ευρώ για την κατασκευή του ημιτελούς κλειστού γυμναστηρίου Λυκόβρυσης, μετά από ώριμη μελέτη που κατέθεσε στην Περιφέρεια η Διοίκηση Μαυρίδη.

Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου παρέστη ο δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, που επισημαίνει: «Σε συνεργατικό πνεύμα με την Περιφέρεια Αττικής που αποδέχτηκε το αίτημά μας και ταυτόχρονα το σχετικό αίτημα των κατοίκων της Λυκόβρυσης, εντάχθηκε στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής η κατασκευή του ημιτελούς Κλειστού Γηπέδου Λυκόβρυσης προϋπολογισμού 2.150.000 ευρώ. Ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Αττικής, την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου, τον Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Γιώργο Καραμέρο και  το Περιφερειακό Συμβούλιο για την έμπρακτη στήριξή τους και για την αποδοχή του παγίου αιτήματός μας με μοναδικό στόχο την ικανοποίηση του αιτήματος της τοπικής κοινωνίας της Λυκόβρυσης έτσι ώστε η αθλητική κοινότητα και η νεολαία να αποκτήσουν ένα νέο αθλητικό γήπεδο καλαθοσφαίρισης που θα καλύψει τις μεγάλες αθλητικές μας ανάγκες. Στο ίδιο πνεύμα θα συνεχίσουμε το έργο μας αφουγκραζόμενοι της ανάγκες της κοινωνίας και των δημοτών μας και εργαζόμενοι για την ικανοποίησή τους».

Περισσότερα στην κατηγορία ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης