Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ>Αθλητισμός>«Ο Αστέρας είναι η ταυτότητα της Πεύκης»

«Ο Αστέρας είναι η ταυτότητα της Πεύκης»

patouli asterasΘερμής υποδοχής έτυχε στην πολυπληθή εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α.Ο. Αστέρα Πεύκης η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Β. Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Χρήστος Μωραΐτης» στην Πεύκη.

Η κα Πατούλη συνεχάρη τον πρόεδρο του Αστέρα Πεύκης κ. Κασάπογλου για την εξαιρετική πορεία του Συλλόγου, για τις διακρίσεις σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο στο τραμπολίνο και στον ακροβατικό διάδρομο καθώς και για το υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών άθλησης από το έμπειρο, εξειδικευμένο και καταξιωμένο στελεχιακό δυναμικό του. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά: «Ο Αστέρας συνδέεται με την ταυτότητα της Πεύκης, καθώς διαχρονικά αναδεικνύει το Δήμο μας μέσα από τις διακρίσεις των αθλητών του σε επίπεδο πρωταθλητισμού, σε όλο τον κόσμο». Παράλληλα, σχολίασε την ολιγωρία της Δημοτικής Αρχής για τον εκσυγχρονισμό του χώρου άθλησης με την αντικατάσταση του πανιού, ένα πρόβλημα που εξαντλείται σε έωλες υποσχέσεις, λέγοντας πως: «Πρώτη προτεραιότητα για το νέο έτος από πλευράς Δημοτικής Αρχής πρέπει να είναι η άμεση αντικατάσταση του «πανιού» της οροφής. Αρκετά με τα ευχολόγια και τις λευκές επιταγές, η περίοδος χάριτος για τη Δημοτική Αρχή τέλειωσε και αυτό που απομένει είναι η άμεση υλοποίηση των υποσχεθέντων στα αθλητικά  σωματεία του τόπου μας».

Η κα Πατούλη ευχαρίστησε παράλληλα τον Πρόεδρο του Αστέρα για τις χορηγίες συνδρομών που πρόσφερε στη λαχειοφόρο του Ομίλου για την UNESCOΒ.Π., με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του στις 4 Φεβρουαρίου, ενώ πρόσθεσε πως: «Είμαστε δίπλα στο Σύλλογο αρωγοί, ως πολίτες αλλά και ως Όμιλος για την UNESCO Β.Π., στηρίζοντας απόλυτα το έργο του και τη διάχυση της φιλοσοφίας του ευ αγωνίζεσθαι. Στο πλαίσιο των κοινωνικών μας δράσεων, θα ήθελα να ανακοινώσω πως ο Όμιλος για την UNESCO Β.Π., -σε συνεννόηση με το Σύλλογο,  θα στηρίξει παιδιά ευάλωτων οικονομικά κοινωνικών ομάδων του Δήμου μας, μέσω χορήγησης υποτροφιών, καλύπτοντας τις συνδρομές στα αθλητικά προγράμματα του Αστέρα. Πρόκειται για πρωτοβουλία που συνδέεται άμεσα με τους σκοπούς και το στρατηγικό πλαίσιο ενεργειών του Ομίλου μας, ο οποίος βρίσκεται καθημερινά δίπλα στην κοινωνία, αφουγκραζόμενος τις πραγματικές ανάγκες που προκύπτουν» ανέφερε μεταξύ άλλων η κα Πατούλη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η κα Πατούλη είχε την τιμή να βραβεύσει την πρωταθλήτρια του Αστέρα Πεύκης Λίλα Κασάπογλου και να αφιερώσει το κομμάτι της σε όλους τους αθλητές, τους προπονητές και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου που μας κάνουν υπερήφανους μέσα από την αθλητική τους παιδεία και τις αξιόλογες διακρίσεις που πετυχαίνουν.

Περισσότερα στην κατηγορία ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης