Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ>Κοινωνία>Εργατικό ατύχημα με έναν σοβαρά τραυματία

Εργατικό ατύχημα με έναν σοβαρά τραυματία

thriasio nosokomeio ktirio amarysiaΟδηγός απορριμματοφόρου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης τραυματίστηκε πολύ σοβαρά όταν το όχημα που κατευθυνόταν προς τον ΧΥΤΑ Άνω Λιοσίων βγήκε από την πορεία του και ανατράπηκε.

Εργατικό ατύχημα με έναν εργαζόμενο στην Υπηρεσία Καθαριότητας Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης να τραυματίζεται πολύ σοβαρά, συνέβη το πρωί της Δευτέρας, όταν το απορριμματοφόρο του Δήμου που οδηγούσε, κατευθυνόμενο στο ΧΥΤΑ Άνω Λιοσίων ευρισκόμενο στην έξοδο 5 (Αιγάλεω) της Αττικής Οδού εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να σπάσει τα προστατευτικά κιγκλιδώματα και να ανατραπεί.

Ο οδηγός τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και μεταφέρθηκε άμεσα στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο με τις πρώτες εκτιμήσεις να αναφέρουν πως η κατάστασή του είναι ιδιαίτερα κρίσιμη.

Από την πρώτη στιγμή ειδοποιήθηκε η οικογένειά του, ενώ έσπευσαν στο πλευρό του ο δήμαρχος, Τάσος Μαυρίδης και ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Κοινότητας Λυκόβρυσης και Καθαριότητας – Πρασίνου, Αντώνης Τσελέντας.

Σε επικοινωνία της ΑΜΑΡΥΣΙΑΣ με τον κ. Τσελέντα, ο αντιδήμαρχος ενημέρωσε πως ο άτυχος εργαζόμενος βρίσκεται στο χειρουργείο και άπαντες είναι εν αναμονή της ενημέρωσης από τους γιατρούς.

Η ΑΜΑΡΥΣΙΑ επικοινώνησε και με τον πρόεδρο των εργαζομένων στο Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, Γιώργο Δασκαλάκη, ο οποίος δήλωσε επίσης πως αυτό που προέχει είναι η εκτίμηση της κατάσταση του συναδέλφου του, ενώ ξεκαθάρισε πως το Σωματείο Εργαζομένων ια αιτηθεί να διερευνηθούν τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

Περισσότερα στην κατηγορία ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ > ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης