Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ>Κοινωνία>«Ενισχύουμε κάθε προσπάθεια που έχει στο επίκεντρο τον Άνθρωπο»

«Ενισχύουμε κάθε προσπάθεια που έχει στο επίκεντρο τον Άνθρωπο»

patouli copyΤα χριστουγεννιάτικα Bazaar Αγάπης, Ανθρωπισμού & Δημιουργικότητας επισκέφθηκε η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Β. Προαστίων, ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, ΜαρίναΠατούλη – Σταυράκη, παραβρισκόμενη στην αίθουσα «Μανώλης Αναγνωστάκης» που φιλοξενούσε το Bazaar για καλό σκοπό της Ιεράς Μονής Χρυσοπηγής, ενισχύοντας τη φιλανθρωπική προσπάθεια που επιτελεί η Ιερά Μονή με τον πατέρα Εφραίμ. Η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Β.Π. συνομίλησε με τον πατέρα Εφραίμ και συμφώνησαν σε μια από κοινού συνεργασία για τη στήριξη του μεγαλόπνοου ανθρωπιστικού, ιεραποστολικου και εκπαιδευτικού έργου που επιτελεί η Μονή για τα παιδιά στην Ουγκάντα της Αφρικής.
Το «παρών» έδωσε η κα Πατούλη και στα εορταστικά Bazaar του 3ου και 4ου Δημοτικού Σχολείου Πεύκης που διοργάνωσαν με επιτυχία τα Προεδρεία των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων. Μέσα σε πνεύμα αγάπης και ειλικρινούς προσφοράς, η κα Πατούλη αντάλλαξε απόψεις με τους γονείς και μαθητές των Σχολείων, συνεχάρη τους εκπροσώπους των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων για την πρωτοβουλία και ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές με υγεία, ελπίδα και αλληλεγγύη.
Όπως σημειώνει στο μήνυμα της: «Δίνοντας σημασία στις πανανθρώπινες αξίες που στηρίζουν διαχρονικά την οικογένεια, την κοινωνία και τον πολιτισμό μας, θα φωτίσουμε και το χαμόγελο των παιδιών, που σηματοδοτούν το πολλά υποσχόμενο Αύριο».
Περισσότερα στην κατηγορία ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ > ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης