Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ>Κοινωνία>Γιορτή του ΚΟΙΠΑΠ για τα μέλη των ΚΑΠΗ

Γιορτή του ΚΟΙΠΑΠ για τα μέλη των ΚΑΠΗ

koipap kaphΜια όμορφη χριστουγεννιάτικη βραδιά διοργανώσε το ΚΟΙΠΑΠ για τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Λυκόβρυσης -Πεύκης. Οι ευχές,ο χορός και το αμείωτο κέφι χαρακτήρισαν την γιορτή που πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα  «Μελίνα Μερκούρη» στο Ηλιακό χωριό. 

Ο δήμαρχος, Τάσος Μαυρίδης, η πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ, Άννα Ασπραδάκη, η αντιπρόεδρος Μαριάννα Μαμαλάκη και το Δ.Σ του ΚΟΙΠΑΠ , υποδέχθηκαν τους «εφήβους» της τρίτης ηλικίας με χαμόγελα και ζεστασιά.

Η πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ, Άννα Ασπραδάκη τόνισε: «Ο στόχος της διοίκησης μας αλλά και του Δημάρχου ειναι να βρισκόμαστε  δίπλα στα περήφανα νιάτα, που αποτελούν τις ρίζες και τα πρότυπα μας, και να επιλύουμε κάθε πρόβλημα που προκύπτει.

Είναι προτεραιότητά μας, παρά τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση, να στηρίξουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις κοινωνικές  δομές του Δήμου. Τα Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων είναι ιδιαίτερα σημαντικά για τους πολίτες της τρίτης ηλικίας ώστε να έχουν μια ουσιαστική και δημιουργική κοινωνική ζωή».

Περισσότερα στην κατηγορία ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ > ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης