Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ>Εκπαίδευση>«Καλή χρονιά» από τη Δημοτική Αρχή και τη Διοίκηση του ΚΟΙΠΑΠ

«Καλή χρονιά» από τη Δημοτική Αρχή και τη Διοίκηση του ΚΟΙΠΑΠ

koipap agiasmoi sxoleiwn 1Μία χρονιά γεμάτη από αγάπη και πολλά χαμόγελα, γεμάτη γνώση, ανάπτυξη, αλλά κυρίως μία χρονιά που όλα τα παιδιά του Δήμου μας θα διεκδικήσουν και πάλι με δύναμη τα όνειρά τους, εύχεται η Πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ Άννα Ασπραδάκη. Στη σχολική χρονιά 2017-2018, ήδη σήμερα, για δεύτερη φορά μετά τον χθεσινό παρατροπαράδοτο Αγιασμό, ήχησε ο γλυκός ήχος από το σχολικό κουδούνι!

Η Πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ παρέστη στους Αγιασμούς του 3ου Δημοτικού Πεύκης, 2ου Γυμνασίου Πεύκης, 2ου Λυκείου Πεύκης και 2ου Δημοτικού Λυκόβρυσης.

Μία παραγωγική, δημιουργική χρονιά με πολλή αγάπη στα παιδιά, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς της Λυκόβρυσης Πεύκης εύχεται και η αντιπρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ Μαριάννα Μαμαλάκη που χαιρετίζει με τη σειρά της έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς.

Όπως επισημαίνουν η πρόεδρος και η αντιπρόεδρος, Άννα Ασπραδάκη και Μαριάννα Μαμαλάκη αντίστοιχα, η αγκαλιά του ΚΟΙΠΑΠ θα παραμένει ανοιχτή καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, όπως ανοιχτό σε κάθε πολίτη παραμένει σταθερά το γραφείο του δημάρχου, Τάσου Μαυρίδη, με στόχο την εξυπηρέτηση των αναγκών δημοτών και κατοίκων του Δήμου.

Περισσότερα στην κατηγορία ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ > ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης