Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ>Πολιτική>Επί τάπητος τα θέματα του Ηλιακού Χωριού

Επί τάπητος τα θέματα του Ηλιακού Χωριού

tasos mavridis mesaΚομβικής σημασίας σύσκεψη του Δημάρχου Τάσου Μαυρίδη, στο υπουργείο Εργασίας, με τα Επιτελικά Στελέχη των αρμόδιων Φορέων επίλυσης των προβλημάτων του Ηλιακού Χωριού.

Με τους Επιτελικούς Συνεργάτες της Υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου παρουσία Εξειδικευμένου Συνεργάτη της Προέδρου και Διοικήτριας του ΟΑΕΔ Μαρίας Καραμεσίνη, αλλά και του Προϊσταμένου Τεχνικών Έργων του ΟΑΕΔ συναντήθηκε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης - Πεύκης Τάσος Μαυρίδης με θέμα εργασίας τη δρομολόγηση επίλυσης καίριων προβλημάτων που αντιμετωπίζει το Ηλιακό Χωριό.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία και αίτημα που διατύπωσε ο κ. Μαυρίδης με τους αρμόδιους φορείς, τέθηκαν επί τάπητος τα ακόλουθα θέματα:

- Ο εκσυγχρονισμός του αποχετευτικού δικτύου του Ηλιακού Χωριού έναντι της προγραμματικής σύμβασης (αλλά και τεχνικά θέματα αρμοδιότητας της ΕΥΔΑΠ που έχει αναλάβει και τη σχετική ευθύνη)

- Η βελτίωση και ο εκσυγχρονισμός των ενεργειακών συστημάτων του Ηλιακού Χωριού, αλλά και η διασύνδεσή του με το σύστημα παροχής φυσικού αερίου.

Η συνάντηση του δημάρχου με τα Επιτελικά Στελέχη των αρμόδιων υπηρεσιών για την επίλυση των προβλημάτων του Ηλιακού Χωριού πραγματοποιήθηκε σε ζεστό και φιλικό κλίμα, με τον κ. Μαυρίδη να επισημαίνει μετά το πέρας της συνάντησης ότι σταθερά παρακολουθεί, συζητά και επιδιώκει με σειρά δράσεων, ενεργειών και συναντήσεων την προώθηση των ζητημάτων αιχμής για τη βελτίωση της καθημερινότητας στο Ηλιακό Χωριό.

Όπως χαρακτηριστικά μάλιστα επισημαίνει ο δήμαρχος: «Τα προβλήματα και οι ανάγκες των συμπολιτών μας στο Ηλιακό Χωριό βρίσκονται υψηλά στην ατζέντα των πρωτοβουλιών και των δράσεων της Διοίκησής μας. Σταθερά αιτούμαστε και προωθούμε συναντήσεις και συσκέψεις όπως η σημερινή που ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα ώστε να δρομολογηθεί η επίλυση των ζητημάτων που θα δώσουν σημαντική ανάσα ποιότητας ζωής στους κατοίκους του Δήμου μας στο Ηλιακό Χωριό. Θα ήθελα να γνωρίζουν ότι με την ίδια ζεστή καρδιά και ενδιαφέρον για την καθημερινότητά τους θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε έως και την οριστική επίλυση κάθε τους ανάγκης».

Περισσότερα στην κατηγορία ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ > ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης