Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ>Πολιτική>Μ. Πατούλη: «Αξιοποιούμε κάθε δυνατή ευκαιρία»

Μ. Πατούλη: «Αξιοποιούμε κάθε δυνατή ευκαιρία»

patouli sxoleioΕυχαριστήρια επιστολή προς τον Όμιλο για την UNESCO Β.Π. έστειλε η Διεύθυνση του Γυμνασίου Λυκόβρυσης, με αφορμή την χορηγία που προσέφερε η πρόεδρος του Ομίλου, ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη, για τους 12 πίνακες σύγχρονης διδασκαλίας, που τοποθετήθηκαν με επιτυχία στο Σχολείο, καλύπτοντας σημαντικές λειτουργικές ανάγκες που αντιμετώπιζε η σχολική μονάδα

Σε μήνυμά της, στο οποίο δημοσιεύει το πλήρες κείμενο της ευχαριστήριας επιστολής, η κα Πατούλη τόσο ως Πρόεδρος του Ομίλου αλλά και ως καθηγήτρια φιλόλογος του Γυμνασίου Λυκόβρυσης, που βιώνει «από πρώτο χέρι» τις αντικειμενικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Διεύθυνση του Σχολείου στην κάλυψη των λειτουργικών της αναγκών, τονίζει τα εξής:

«Ως Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων θέτουμε σε πρώτη προτεραιότητα την έμπρακτη στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας, διαμορφώνοντας καλύτερες συνθήκες παιδαγωγικής ανάπτυξης για όλα τα παιδιά και τους καθηγητές, σε ένα σύγχρονο σχολικό περιβάλλον, αξιοποιώντας κάθε δυνατή ευκαιρία. Με ιδιαίτερη χαρά λάβαμε την ευχαριστήρια επιστολή της Διευθύντριας του Γυμνασίου Λυκόβρυσης κας Μαρίας Λυμπερτού εκ μέρους των διδασκόντων καθηγητών, δηλώνοντας ξεκάθαρα πως κάθε πρωτοβουλία που έχει στο επίκεντρο τα παιδιά μας αφορά όλουςκαι στοχεύει στην εύρυθμη λειτουργία του Σχολείου.  Στοχεύουμε στην προώθηση αμοιβαίων σχέσεων εμπιστοσύνης και συνεργασίας με όλους τους φορείς που θέτουν στο επίκεντρο των ενεργειών τους πανανθρώπινους σκοπούς που υπηρετεί διεθνώς η UNESCO».

Το πλήρες κείμενο της επιστολής της Διεύθυνσης του Σχολείου, με κοινοποίηση στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων:

«ΠΡΟΣ: Όμιλο για την UNESCO Βορείων Προαστίων

Κοιν.: Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασίου Λυκόβρυσης

Θέμα: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων του Γυμνασίου Λυκόβρυσης θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μας στην Πρόεδρο του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, συνάδελφο εκπαιδευτικό κα Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη για την άμεση ανταπόκρισή της και τη συμβολή της στην κάλυψη βασικών λειτουργικών αναγκών του Σχολείου μας.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τη αξιέπαινη πράξη κοινωνικής και εκπαιδευτικής προσφοράς, μέσω χορηγίας σε δώδεκα (12) λευκούς πίνακες διδασκαλίας μεγάλων διαστάσεων, που παρείχε προς το Σχολείο. Το σύγχρονο εποπτικό υλικό τοποθετήθηκε στο Γυμνάσιο Λυκόβρυσης, διαμορφώνοντας καλύτερες συνθήκες διδασκαλίας για όλους και έδωσε λύση σ’ ένα πρακτικό πρόβλημα που αντιμετώπιζαν εκπαιδευτικοί και μαθητές.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό στις μέρες μας, να στηρίζουμε την εκπαιδευτική κοινότητα και να γινόμαστε συμμέτοχοι μιας κοινής προσπάθειας που στο επίκεντρο θα έχει τα νέα παιδιά και το σύγχρονο Σχολείο που οραματιζόμαστε. Στο πλαίσιο αυτό, προωθούμε την αμοιβαία συνεργασία που έχουμε αναπτύξει με τον Όμιλο για την UNESCO Βορείων Προαστίων μέσα από στοχευμένες εκπαιδευτικές δράσεις και πρωτοβουλίες που δίνουν σύγχρονα ερεθίσματα στη νέα γενιά.

Με εκτίμηση

Μαρία Λυμπερτού

Διευθύντρια Γυμνασίου Λυκόβρυσης»

 

Περισσότερα στην κατηγορία ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ > ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης