Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ>Πολιτική>Διαμαρτυρίες κατοίκων για το εργαστήριο καφέ

Διαμαρτυρίες κατοίκων για το εργαστήριο καφέ

theodwrakopoulos kafe 1Τη συμπαράστασή του στις οικογένειες της Λυκόβρυσης που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα εξαιτίας της λειτουργίας εργαστηρίου καφέ, εξέφρασε ο επικεφαλής της «Συμμαχίας Πολιτών», Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, που σε ανακοίνωση της παράταξης τονίζει πως η δημοτική αρχή για μια ακόμα φορά «πιάστηκε στον ύπνο». Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:

«Μπροστά σε ένα ακόμα πρόβλημα που έχει να κάνει με την ίδια την υγεία τους και την ποιότητα ζωής βρίσκονται οι κάτοικοι της Λυκόβρυσης. Αυτή τη φορά το κακό προέρχεται από τη λειτουργία ενός εργαστηρίου καφέ στο κέντρο της πόλης (Γρηγορίου Λαμπράκη), το οποίο έπιασε στον ύπνο τη διοίκηση του δήμου.

Όπως καταγγέλλουν με επιστολή τους, που έφθασε στο δήμο στις 20 Δεκεμβρίου 2017 (αρ. πρωτ. 18.975)  70 και πλέον περίοικοι «η εντονότατη οσμή καβουρδισμένου καφέ δημιουργεί αφόρητα προβλήματα στην υγεία μας και στην υγεία των παιδιών μας. Ενώ είμαστε καλά μόλις αρχίζει η έκκληση των μικροσωματιδίων στην ατμόσφαιρα υποφέρουμε από έντονο πονοκέφαλο, τάση προς έμετο και αλλεργία. Επίσης και τα ρούχα των παιδιών μας που απλώνουμε μυρίζουν έντονα καβουρδισμένο καφέ. Τις ώρες που λειτουργεί η επιχείρηση δεν τολμούμε να ανοίξουμε τα παράθυρα, ούτε τις πόρτες των σπιτιών μας και συχνά γι αυτό το λόγο απομακρυνόμαστε από την περιοχή».

Το θέμα συζητήθηκε την Τρίτη 16 Ιανουαρίου στο Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας  Λυκόβρυσης παρουσία δεκάδων κατοίκων οι οποίοι ζήτησαν από το δήμο άμεση κινητοποίηση.

Ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, δήμαρχος Πεύκης την περίοδο 2007-2011 και επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης «Συμμαχία πολιτών» ήταν παρών στη συνεδρίαση και δήλωσε την συμπαράσταση της παράταξης και του ιδίου στον αγώνα των κατοίκων. «Με λύπη διαπιστώνω για μια ακόμη φορά ότι η πόλη μας είναι ανυπεράσπιστη στον καθένα. Πριν από λίγο καιρό είχαμε το θέμα των Σχιστηρίων Μαρμάρων που υπερδιπλασίασαν τις εγκαταστάσεις τους χωρίς ο δήμος μας να κάνει το παραμικρό, απλώς όταν σχεδόν είχε ολοκληρωθεί το έργο … θυμήθηκε να αντιδράσει».

Περισσότερα στην κατηγορία ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ > ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης