Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ>Πολιτική>«Είμαστε σύμμαχοι της ΕΛΠΙΔΑΣ που δίνει ζωή σε κάθε παιδί που μας έχει ανάγκη»

«Είμαστε σύμμαχοι της ΕΛΠΙΔΑΣ που δίνει ζωή σε κάθε παιδί που μας έχει ανάγκη»

patouli elpida copyΤο μετάλλιο υποστηρικτή του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ και το διακριτικό pin με το σύμβολο του Συλλόγου απένειμε η Πρόεδρος του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη στην Πρόεδρο του Ομίλου για την UNESCO Β. Προαστίων, ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλο Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη, στο πλαίσιο της Συνέντευξη Τύπου, με αντικείμενο την υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας ανάμεσα στο  Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ (Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας) και στον Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», υπό την αιγίδα της Κ.Ε.Δ.Ε, για τη διάδοση της εθελοντικής προσφοράς αιμοποιητικών κυττάρων. Η κα Πατούλη, που αποτελεί μέλος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ, ευχαρίστησε ολόψυχα την κα Βαρδινογιάννη για την τιμητική διάκριση που της έγινε, υπογραμμίζοντας πως «Ο Σύλλογος ΕΛΠΙΔΑ είναι συνώνυμο του Ανθρωπισμού στις μέρες μας, δίνοντας το ανυπέρβλητο παράδειγμα της αλληλεγγύης και της πίστης σε μια ελληνική κοινωνία αξιών και υπερηφάνειας».

H κα Πατούλη παραβρέθηκε στο αμφιθέατρο της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ», όπου παρατέθηκε η ειδική συνέντευξη τύπου, δηλώνοντας συμμέτοχη στη μεγάλη προσπάθεια που ξεκινά η Τοπική Αυτοδιοίκηση με την Κ.Ε.Δ.Ε., -στο πλευρό του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ-, για να συμβάλει ουσιαστικά και να αποτελέσει πομπό ενημέρωσης, ώστε να αυξηθούν σημαντικά οι δότες μυελού των οστών και να καλύπτεται η θεραπεία των παιδιών μας στη χώρα μας.

Με αφορμή την εποικοδομητική συζήτηση που είχε η κα Πατούλη με την Πρόεδρο του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη, αναφέρει τα εξής: «Η προώθηση της ιδέας για την προάσπιση της ανθρώπινης ζωής μέσα από την εκστρατεία αύξησης του αριθμού των εθελοντών για την Τράπεζα Μυελού των Οστών φέρουν την προσωπική και ανεξίτηλη σφραγίδα της κας Βαρδινογιάννη, σε συνδυασμό με το σπουδαίο και πολυδιάστατο κοινωνικό έργο που επιτελεί όλα αυτά τα χρόνια με το Σύλλογο ΕΛΠΙΔΑ. Βρισκόμαστε δίπλα στην ίδια και το Σύλλογο, αγκαλιάζοντας κάθε κοινωνική πρωτοβουλία που στόχο έχει να προσφέρει απλόχερα ΕΛΠΙΔΑ σε κάθε παιδί της Πατρίδας μας, που έχει πραγματικά ανάγκη. Ο Όμιλος για την UNESCOΒ.Π. και οι φορείς της αυτοδιοίκησης μπορούν και οφείλουν να είναι οι γνήσιοι κοινωνικοί σύμμαχοι κάθε ανάλογης προσπάθειας για τη διάδοση της εθελοντικής προσφοράς αιμοποιητικών κυττάρων».

Αξίζει να σημειωθεί πως στο πλαίσιο της γόνιμης συνάντησης που είχαν με την κα Βαρδινογιάννη, συζήτησαν την προώθηση κοινών στοχευμένων δράσεων με την UNESCO Β.Π. το επόμενο διάστημα, προάγοντας την αξία της συλλογικής ευαισθητοποίησης στις τοπικές μας κοινωνίες για την ανθρώπινη ζωή.  

Περισσότερα στην κατηγορία ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ > ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης