Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ>Πολιτική>Νέο μέλος για την «Λυκόβρυση-Πεύκη 2020»

Νέο μέλος για την «Λυκόβρυση-Πεύκη 2020»

galanakouΗ Λιάνα Γαλανάκου αποτελεί το νέο μέλος της δημοτικής κίνησης «Λυκόβρυση-Πεύκη 2020», που με μια θερμή ανακοίνωση την υποδέχθηκε στο δυναμικό της. Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Η Δημοτική κίνηση ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ  2020  με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζει στην ομάδα της, ως νέο μέλος της Εκτελεστικής της Επιτροπής την κα Γαλανάκου Λιάνα, η οποία δήλωσε και η συντονιστική επιτροπή το απεδέχθη, ότι επιθυμεί να ενταχθεί στην Κίνησή μας με διαπιστωμένη την ουσιαστική διάθεση προσφοράς και αγώνα!

Η κα Γαλανάκου είναι απόφοιτη του εμπορικού κολλεγίου Saint George και ειδικότερα από το τμήμα ελληνοαγγλομαθών γραμματέων. Γεννημένη το 1967 είναι μητέρα μιας κόρης και εργάζεται 19 χρόνια στην εταιρεία «Άτλαντα» Αντιπροσωπείες-Διανομές ως invoicing assistant  του τμήματος logistics της εταιρείας.

Θεωρούμε την εμπειρία της στον ιδιωτικό τομέα για μας πολύτιμη και προσδοκούμε ότι θα βοηθήσει σε όλα τα οργανωτικά και διοικητικά θέματα της Κίνησής μας. Έχουμε τονίσει κατ επανάληψη ότι ένας σύγχρονος Δήμος απαιτεί εξειδικευμένα και μορφωμένα στελέχη με παιδεία και ήθος. Πιστεύουμε πως η κα Γαλανάκου  θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες μας και στον αγώνα μας για μια καλύτερη πόλη πιο ανθρώπινη  και πιο παραγωγική.

 Χαιρετίζουμε την νέα μας αυτή παρουσία στην Κίνησή μας και της ευχόμαστε υγεία και Καλή δουλειά!»

Περισσότερα στην κατηγορία ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ > ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης