Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ>Πολιτισμός>«AsiaQuest»: ένα υπέροχο ταξίδι από το Εγώ στο Εμείς!

«AsiaQuest»: ένα υπέροχο ταξίδι από το Εγώ στο Εμείς!

Asia Quest amarysiaΈνα υπέροχο ταξίδι με μοναδικό προορισμό τον Άνθρωπο θα παρουσιαστεί στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, όπου θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ με τίτλο «AsiaQuest: Ταξίδι στην Ανατολή με Προορισμό τον Άνθρωπο».

Δημιουργοί του ντοκιμαντέρ είναι ένα νεαρό ζευγάρι, ο Ελπιδοφόρος Χρυσοβέργης και η Δώρα Μπίτση, που από τα Αμφιθέατρα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και με ένα σακίδιο στην πλάτη πάνω σε ποδήλατο, δείχνοντας ότι όπου πρυτανεύει η θέληση και η αγάπη για τον Άνθρωπο, τα εμπόδια ξεπερνιούνται και οι αξίες προσφοράς κυριαρχούν!

Μετά από ένα απίστευτο 6μηνο οδοιπορικό στην Αφρική, αποφάσισαν να διασχίσουν… και την Ασία σε 6 μήνες! Αυτή τη φορά η διαδρομή ήταν από το Νέο Δελχί στην Ινδία μέχρι το Πεκίνο στην Κίνα, εξερευνώντας 11 υπέροχες χώρες! Σαγηνευτικά τοπία, μεγαλοπρεπείς ναοί, εξωτικές αγορές, παραδοσιακοί χοροί, έντονες γεύσεις και φυσικά μοναδικοί άνθρωποι, οι οποίοι κάνανε το ταξίδι αυτό ξεχωριστό! Βέβαια και πάλι, κύριος σκοπός ήταν η προσφορά σε τοπικές κοινότητες όπου υπάρχει ανάγκη. Έτσι, με χρήματα που μάζεψαν από διαδικτυακές καμπάνιες, κατάφεραν να χτίσουν ένα θερμοκήπιο στις σεισμόπληκτες περιοχές του Νεπάλ, αλλά και σχολικές αίθουσες σε Καμπότζη και Βιετνάμ!

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης και το ΠΕΑΠ, με τον δήμαρχο, Τάσο Μαυρίδη και τον πρόεδρο του ΠΕΑΠ, Χρήστο Φωτίδη να προσκαλούν σε αυτό το ταξίδι! Η διάρκεια του ντοκυμαντέρ είναι 68’ και η είσοδος ελεύθερη.

Περισσότερα στην κατηγορία ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ > ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης