Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ>Πολιτισμός>Μια βραδιά για τον Μίκη Θεοδωράκη

Μια βραδιά για τον Μίκη Θεοδωράκη

Theodorakis 12 amarysiaΈνα εξαιρετικό αφιέρωμα στην πορεία και την προσφορά του μεγάλου μουσικοσυνθέτη, Μίκη Θεοδωράκη, στον ελληνικό Πολιτισμό, παρουσίασε στο Δημοτικό Θέατρο, ο Δήμος Λυκόβρυσης Πεύκης και το Νομικό του Πρόσωπο ΠΕΑΠ σε συνεργασία με την Ορχήστρα και την Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Πεύκης, αλλά και τη Θεατρική Ομάδα του ΠΕΑΠ.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε για να τιμήσει τον σπουδαίο αυτό Έλληνα και να απολαύσει ένα ιδιαίτερα επιμελημένο πρόγραμμα. Στο τραγούδι ήταν η Ντέπη Σακελλαρίου και ο Δημήτρης Κορίλλης, ενώ στην ενορχήστρωση και διεύθυνση ορχήστρας η καλλιτεχνική διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Πεύκης, Κατερίνα Βαφειάδου. Την αφήγηση της εκδήλωσης έκανε με την ιδιότητα του ηθοποιού, ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ, Χρήστος Φωτίδης, ο οποίος έδωσε πολλά συγχαρητήρια σε όλους, όπως και ο δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, που απόλαυσε ένα άψογο αποτέλεσμα.

Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος του Δήμου Μεταμόρφωσης Μιλτιάδης Καρπέτας, αλλά και ο πρόεδρος του ΣΒΑΠ Γιώργος Κουράσης.

Περισσότερα στην κατηγορία ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ > ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης