Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ>Τοπικές Δράσεις>Σύλλογος Γυναικών Λυκόβρυσης-Πεύκης: Μονοήμερη εκδρομή στην ορεινή Αρκαδία

Σύλλογος Γυναικών Λυκόβρυσης-Πεύκης: Μονοήμερη εκδρομή στην ορεινή Αρκαδία

syllogos gynaikwn logoΟ σύλλογος γυναικών Λυκόβρυσης-Πεύκης διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή στην ορεινή Αρκαδία, Βυτίνα -Λαγγάδια- Λίμνη Λάδωνα την Κυριακή, 29 Οκτωβρίου.

Η εκδρομή περιλαμβάνει επίσκεψη στα σημαντικότερα αξιοθέατα της περιοχής, όπως  ο Ι. Ναός του Αγίου Τρύφωνα που δεσπόζει στη πλατεία της κωμόπολης, που οικοδομήθηκε το 1846 με κύριο υλικό μαύρο μάρμαρο από τη γύρω περιοχή, οι δύο παραδοσιακοί ξυλόφουρνοι που βρίσκονται κοντά στη κεντρική πλατεία καθώς και το Λαογραφικό Μουσείο. Αυτό που χαρίζει στη πόλη την ιδιαίτερη ομορφιά είναι ο δενδροσκέπαστος δρόμος που ξεκινά σχεδόν από την πλατεία και καταλήγει στον εθνικό δρόμο Τριπόλεως Βυτίνας. Κύρια προϊόντα είναι το μέλι από κωνοφόρα δένδρα και κτηνοτροφικά, κρέας, τυρί κ.λπ. Επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί και στο παραδοσιακό χωριό Λαγκάδια Αρκαδίας, έναν τόπο ξεχωριστό, γεμάτο φυσικό πλούτο και σπάνια αξιοθέατα, που συνδυάζει ανυπέρβλητη φυσική ομορφιά, με εξαιρετικές υπηρεσίες διαμονής, φαγητού και διασκέδασης.

Το κόστος συμμετοχής κατ’ άτομο είναι 12 ευρώ και αφορά μόνο την μεταφορά με πούλμαν.
Οι ενδιαφερόμενες, μπορούν να επικοινωνήσουν για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλέφωνο 6971825085.

Περισσότερα στην κατηγορία ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ > ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης