Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Αθλητισμός>Κορυφαίοι skaters στο «Vans Shop Riot»

Κορυφαίοι skaters στο «Vans Shop Riot»

agwnes skatepark marousi 2 amarysiaΣτις υψηλού επιπέδου υποδομές του Skate Park του Δήμου Αμαρουσίου φιλοξενήθηκε η 4η ετήσια αγωνιστική εκδήλωση «Vans Shop Riot» για την ανάδειξη της ομάδας που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον Ευρωπαϊκό τελικό της διοργάνωσης.

Με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών και skate shops από την Ελλάδα και την Κύπρο, οι εκατοντάδες φίλοι του αθλήματος απόλαυσαν για τέταρτη χρονιά ένα απόγευμα γεμάτο ενέργεια για την ανάδειξη της νικήτριας ομάδας.

Τον δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη εκπροσώπησε η αντιδήμαρχος Ρένα Χαλιώτη, η οποία εκφράζοντας την ικανοποίησή της για τη μεγάλη απήχηση που έχει στη νεολαία ο συγκεκριμένος χώρος, τόνισε ότι το Skate Park έχει αναδειχθεί σε τόπο συνάντησης, ποιοτικής αναψυχής και άθλησης για τη νεολαία μας.
Παράλληλα σημείωσε ότι οι σημαντικές αθλητικές εκδηλώσεις που έχουν φιλοξενηθεί, έχουν γίνει πλέον θεσμός στο Μαρούσι προσελκύοντας το ενδιαφέρον των καλύτερων riders από όλη την Ελλάδα.

Από την πλευρά τους οι διοργανωτές ευχαρίστησαν θερμά το δήμαρχο Γιώργο Πατούλη για την αμέριστη συμπαράσταση και τη συμβολή του, τόσο, στην καθιέρωση της μοναδικής αυτής εκδήλωσης, όσο και για την ανάπτυξη του Skate Park. Επίσης ευχαρίστησαν την Ρ. Χαλιώτη για την τιμητική παρουσία της στην εκδήλωση.                         

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης