Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Αθλητισμός>Διεξήχθη το 3ο Κύπελλο Πυγμαχίας «ΑΜΑΡΥΣΙΑ»

Διεξήχθη το 3ο Κύπελλο Πυγμαχίας «ΑΜΑΡΥΣΙΑ»

box amarysia amarysiaΜε τη συμμετοχή 10 αθλητικών συλλόγων από όλη τη Ελλάδα και ξένων αθλητών διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» στο Μαρούσι, το 3ο Κύπελλο Πυγμαχίας «ΑΜΑΡΥΣΙΑ», υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας και την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου.

Οι θεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν υψηλού επιπέδου αγώνες πυγμαχίας για την ανάδειξη των νικητών. Από τον αθλητικό Σύλλογο Πυγμαχίας Αμαρουσίου, που έχει την πρωτοβουλία της διοργάνωσης των αγώνων, αναδείχτηκαν νικητές οι αθλητές Νίκος Αντωνόπουλος, Παναγιώτης Κεϊμαλής, Δανάη Μπουζιώτη και Μπέρναντ  Ίσβαν.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Πυγμαχίας Αμαρουσίου απένειμε τιμητική πλακέτα στον δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη για την προσφορά του στο έργο του συλλόγου, καθώς και για το εξαιρετικό έργο του στην προαγωγή του αθλητισμού στους νέους.

Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε εκ μέρους του δημάρχου, ο αντιδήμαρχος Σπύρος Σταθούλης, ο οποίος συνεχάρη το σύλλογο για  την διοργάνωση, ενώ βραβεύτηκε και ο ίδιος για τη στήριξή του στην προσπάθεια του συλλόγου. Βραβεύτηκαν επίσης ο αντιδήμαρχος Σπύρος Σταθούλης και ο πρόεδρος ης Κοινωφελούς Επιχείρησης (ΚΕΔΑ) και δημοτικός σύμβουλος Νίκος Πέππας.

Παραβρέθηκαν, επίσης, οι αντιδήμαρχοι Επαμεινώνδας Γαρδέλης και Βασίλης Κόκκαλης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Καρλαύτης, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης,  Δημήτρης Σμυρνής, Αθανάσιος Βελής και Πέτρος Κόνιαρης.          

Ο Αθλητικός Σύλλογος Πυγμαχίας Αμαρουσίου θα λάβει μέρος με 4 συμμετοχές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας, που θα διεξαχθεί στην Ελευθερούπολη,  από τις 19 έως τις 22 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, στην Κατηγορία Παμπαίδων με τον αθλητή Αντωνόπουλο Νικόλαο στα 60 κιλά. Στην Κατηγορία Παίδων με τους Πρόδρομο Ιωάννη στα 60 κιλά και τον Πρόδρομο Δημήτριο στα 50 κιλά. Στην Κατηγορία Κορασίδων με την Αντωνοπούλου Παρασκευή στα 60 κιλά.

                                                        

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης