Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Κοινωνία>Παπούτσια σε 117 παιδιά μέσω Κοινωνικής Υπηρεσίας

Παπούτσια σε 117 παιδιά μέσω Κοινωνικής Υπηρεσίας

marousi mazi me to paidi 4 amarysiaΓ. Πατούλης: «Το αίσθημα αλληλεγγύης που επικρατεί στον Δήμο μας μπορεί να νικήσει την κάθε οικονομική κρίση»

Ο Δήμος Αμαρουσίου συμμετείχε σε δράση που πραγματοποίησε για άλλη μία χρονιά η Ένωση «Μαζί για το παιδί» και η οποία μοίρασε υποδήματα σε 117 παιδιά ωφελουμένων οικογενειών της Κοινωνικής Υπηρεσίας, χαρίζοντας εν όψει των εορτών του Πάσχα, ένα καινούργιο ζευγάρι υποδήματα και… πολλά χαμόγελα.

Η δράση υλοποιήθηκε με την υποστήριξη της εταιρείας παπουτσιών TOMS, η οποία στο πλαίσιο της δράσης «One for one» προσφέρει ένα δωρεάν καινούργιο ζευγάρι παπούτσια για κάθε ζευγάρι που αγοράζουν οι καταναλωτές.

Ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης ευχαρίστησε τη δράση «Μαζί για το παιδί» και τόνισε: «Ο Δήμος μας για μια ακόμη φορά αποδεικνύει την έμπρακτη βοήθεια στους συνανθρώπους μας, μέσα από μια σειρά ενεργειών αγάπης και αλληλεγγύης. Άλλωστε το αίσθημα αλληλεγγύης που επικρατεί στον Δήμο μας μπορεί να νικήσει την κάθε οικονομική κρίση και να φέρει την ελπίδα και την αισιοδοξία σε κάθε οικογένεια».

Στην παράδοση των παπουτσιών παραβρέθηκε, επίσης, η πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Ελένη Λέκκα-Καλαντζάκη. 

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης