Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Κοινωνία>«Ο ποδηλατόδρομος και τα… μαύρα σκοτάδια της οδού Ευζώνων»

«Ο ποδηλατόδρομος και τα… μαύρα σκοτάδια της οδού Ευζώνων»

syllogos polydrosou podilatodromos amarysiaΣοβαρές ελλείψεις στο τμήμα του ποδηλατοδρόμου της περιοχής επισημαίνει ο σύλλογος Πολυδρόσου, καλώντας την διοίκηση να προχωρήσει σε παρεμβάσεις πριν την ποδηλατάδα που της Κυριακής 21 Μαΐου.

Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου έχει ως εξής:

«Με συνέντευξη Τύπου του δημάρχου Αμαρουσίου τη Δευτέρα 15 Μαΐου και ώρα 12:00 μ.μ., στο δημαρχείο Αμαρουσίου παραδίδεται ο νέος ποδηλατόδρομος στο Μαρούσι, που ενώνει(;) τρεις γειτονιές, του Αγ. Θωμά, του Παραδείσου, του Πολυδρόσου, και προγραμματίζεται διεξαγωγή ποδηλατάδας στις 21 Μαΐου 2017.

Ευκαιρία, οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι Τεχνικών Υπηρεσιών και Περιβάλλοντος να επιβλέψουν τις υπηρεσίες του Δήμου στο διάστημα που απομένει, να φροντίσουν να αποκαταστήσουν σειρά θεμάτων της ποδηλατικής διαδρομής, όπως το κλάδεμα των δένδρων που εμποδίζουν τους ποδηλάτες, τη λειτουργία του ειδικού φωτισμού (ο ποδηλατόδρομος είναι και για το βράδυ), την απομάκρυνση των κάδων απορριμμάτων κ.λπ.

Ειδικά στην οδό Ευζώνων η οποία συνδέει το Ν. Μαρούσι με την παραρεμάτια οδό Κορυτσάς, ο ποδηλατοδρόμος στο τμήμα (Καραμανλή έως Εθνάρχη Μακαρίου) είναι απροσπέλαστος όπως και τα πεζοδρόμια λόγω μαύρων σκοταδιών…

Το ίδιο συμβαίνει και στο τμήμα από οδό Φραγκοκλησιάς έως Κορυτσάς που είναι σημασμένο ως πεζόδρομος, για το οποίο ο Σύλλογος προσπαθεί από το 2015 με αλληλογραφία και παρεμβάσεις να ηλεκτροφωτισθεί.

Οι κάτοικοι του συγκεκριμένου σημείου δεν είναι πολίτες β΄ κατηγορίας, αλλά δημότες που πληρώνουν τα ανταποδοτικά δημοτικά τέλη καθαριότητας και φωτισμού όπως όλοι οι άλλοι, και το θέμα αυτό θα έπρεπε να έχει αντιμετωπιστεί χθες, πλην όμως η τελευταία αίτηση του Συλλόγου είχε μια αόριστη απάντηση από πλευράς Δήμου.

         

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης