Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Κοινωνία>Εκδήλωση «Παναθηναϊκής» για την Γιορτή της Μητέρας

Εκδήλωση «Παναθηναϊκής» για την Γιορτή της Μητέρας

marousi giorti miteras amarysia copyΣτην ιδιαίτερη εκδήλωση που διοργάνωσε η Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ», στην αίθουσα του Μεγάρου της Παλαιάς Βουλής για να γιορτάσει την Ημέρα της Μητέρας, παρέστη ο δήμαρχος Αμαρουσίου, πρόεδρος της ΚΕΔΕ και του ΙΣΑ Γιώργος Πατούλης με τη σύζυγό του Μαρίνα Πατούλη –Σταυράκη. 

Η πρόεδρος της Οργάνωσης Μαρία Γιαννίρη στον χαιρετισμό της αναφέρθηκε στο σημαντικό, αλλά και δύσκολο ρόλο της μητέρας, ιδιαίτερα στις παρούσες πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε.
«Πρέπει να διαφυλάξουμε τα τιμαλφή του έθνους μας, τη θρησκεία, τη γλώσσα και την οικογένεια που υπήρξαν θεματοφύλακες της Ελληνικότητας και οι μητέρες ως θεμέλιο της οικογένειες αναλαμβάνουν αυτή την ευθύνη με το ρόλο τους.
Αυτό ακριβώς το ρόλο θέλησε η ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ να τιμήσει στο πρόσωπο της Σίσσυς Παυλοπούλου, συζύγου του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, διακεκριμένης δικηγόρου, μητέρας και γιαγιάς. 

Στο συγκινητικό και σεμνό ευχαριστήριο λόγο της η κ. Παυλοπούλου, μεταξύ άλλων σημαντικών αναφορών προέτρεψε τις νέες γυναίκες «μη φοβηθείτε να κάνετε οικογένεια όσο αντίξοες κι αν είναι οι συνθήκες δύο πράγματα θέλει η μάνα ζωή και αγάπη»!

Ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης εξέφρασε τις εγκάρδιες ευχές του για την Ημέρα της Μητέρας προς τις παριστάμενες, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να ανταλλάξει απόψεις επί των τρεχουσών θεμάτων της επικαιρότητας.                       

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της εκκλησίας, της Ελληνικής Βουλής, του πολιτικού κόσμου, προσωπικότητες, μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης, πολιτευτές και πλήθος εκλεκτών φίλων της Οργάνωσης, στέλνοντας σε όλες τις Μητέρες του κόσμου μήνυμα αγάπης, σεβασμού ελπίδας αισιοδοξίας, πίστης και υπομονής.

 

        

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης