Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Κοινωνία>Ένα διαφορετικό κυνήγι θησαυρού, για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

Ένα διαφορετικό κυνήγι θησαυρού, για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

kynigi thisaurou ELEPAP amarysiaΣε ένα διαφορετικό κυνήγι θησαυρού, αυτή τη φορά για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ παρευρέθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Πρόκειται για μια ξεχωριστή δραστηριότητα, όπου ομάδες παιδιών θα συγκέντρωσαν τα στοιχεία που χρειάζονται για να λύσουν τον «γρίφο» και να κερδίσουν το βραβείο τους.

Το ταξίδι στη γνώση και την ψυχαγωγία έκλεισε για τους μικρούς φίλους, με μια ειδικά σχεδιασμένη θεατρική παράσταση από την ομάδα «Κωμικό Μπουμ» σε μια εκδήλωση με πολλούς προσκεκλημένους και εθελοντές.

Ο Γ. Πατούλης, αφού συνεχάρη του διοργανωτές για την άρτια επιμέλεια, τόνισε: «Στόχος μας είναι η στήριξη προς τον συνάνθρωπό μας που έχει τα ίδια δικαιώματα, τις ίδιες ανάγκες και επιθυμίες με εμάς. Μαθαίνουμε όλοι  ότι τα άτομα με αναπηρία χρειάζονται μόνο να είμαστε πρόθυμοι και διαθέσιμοι για αληθινή επικοινωνία. Ο καθημερινός αγώνας που δίνει η ΕΛΕΠΑΠ για την κοινωνική ευαισθητοποίηση που θα εξασφαλίζει ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά με αναπηρία, μας βρίσκει στον Δήμο Αμαρουσίου αλληλέγγυους και συμπαραστάτες στο έργο τους».

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης