Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Εκπαίδευση>«Πιέζουμε για την κατασκευή του 18ου Νηπιαγωγείου»

«Πιέζουμε για την κατασκευή του 18ου Νηπιαγωγείου»

synantisi 18o nipiagwgeio dimotiko amarysiaΣυνάντηση εργασίας με τους Συλλόγους Γονέων, την διευθύντρια του 18ου Δημοτικού Ευαγγελία Καραγιάννη, την προϊσταμένη του 18ου Νηπιαγωγείου κ. Νικολέτα Γαλανά, αλλά και με τους προέδρους της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δημήτρη Καρλαύτη και της Σχολικής Επιτροπής Α/Βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ελένα Βλάχου-Σταματάκη, είχε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η σύμφωνη γνώμη όλων προκειμένου να προχωρήσει ο ΚΤΥΠ στην εκπόνηση των μελετών για την στέγαση του 18ου Νηπιαγωγείου στο χώρο του 18ου Δημοτικού Αμαρουσίου.

Ο δήμαρχος εξέφρασε την βούληση του για να προχωρήσει με ταχύτατους ρυθμούς η δημιουργία αυτού του έργου παρεμβαίνοντας όπου είναι δυνατόν ώστε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να ολοκληρωθεί το έργο.  

Ο κ. Πατούλης ευχαρίστησε για την στενή και εποικοδομητική συνεργασία όλους τους παρευρισκόμενους και σημείωσε πως η κατασκευή του εν λόγω Νηπιαγωγείου είναι μια μεγάλη ανακούφιση για πολλούς γονείς της πόλης μας και ένα έργο το οποίο θα βοηθήσει περαιτέρω την δημόσια εκπαίδευση.

Από την πλευρά τους οι Σύλλογοι Γονέων όσο και η διευθύντρια και η προϊσταμένη του 18ου Δημοτικού και Νηπιαγωγείου, έθεσαν επί τάπητος τους προβληματισμούς τους για την πορεία της υπόθεσης και αφού ενημερώθηκαν, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τις ενέργειες που γίνονται από την δημοτική αρχή.

 

 

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης