Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Εκπαίδευση>Ολοκληρώθηκε ο προληπτικός έλεγχος Mantoux στα νήπια

Ολοκληρώθηκε ο προληπτικός έλεγχος Mantoux στα νήπια

oloklirwsi mantoux nipia amarysiaΟλοκληρώθηκε ο προληπτικός έλεγχος με Δερμοαντίδραση Mantoux στα παιδιά των Δημόσιων και Ιδιωτικών Νηπιαγωγείων του Δήμου Αμαρουσίου, στο πλαίσιο του προγράμματος πρόληψης και προαγωγής της υγείας που υλοποιείται με πρωτοβουλία του Δημάρχου, Προέδρου του ΙΣΑ Γιώργου Πατούλη, από τον ΟΚΟΙΠΑΔΑ και το Δημοτικό Κοινωνικό Πολυιατρείο. 

Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε Δερμοανίδραση Mantoux σε 197 νήπια στα εξής Δημόσια Νηπιαγωγεία: 1ο, 2ο, 3ο, 4ο, 5ο,6ο,7ο,8ο,9ο,10ο,11ο,12ο,13ο,16ο,18ο,19ο και Ειδικό Νηπιαγωγείο, καθώς και στα Νηπιαγωγεία των Εκπαιδευτηρίων ΔΟΥΚΑ και της Ελληνογαλλικής Σχολής Ουρσουλίνων.

Το σύνολο των Δερμοαντιδράσεων Mantoux παραχώρησε στον Δήμο Αμαρουσίου η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Βόρειου Τομέα Αθηνών.

Τη διενέργεια της Δερμοαντίδρασης Mantoux, που είναι προαιρετική για τα παιδιά, πραγματοποίησαν οι Επισκέπτες Υγείας του Σισμανογλείου Νοσοκομείου Αθηνά Τζάρα και Ιωάννης Γκέτσιος, μετά από την έγγραφή συγκατάθεση των γονέων και κηδεμόνων. Την επίβλεψη υλοποίησης του προγράμματος είχε η Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Ελένη Λέκκα-Καλαντζάκη.

Ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, ευχαρίστησε θερμά το προσωπικό του Σισμανογλείου και τις εργαζόμενες στον ΟΚΟΙΠΑΔΑ «για τη σημαντική συμβολή τους στην ολοκλήρωση του προληπτικού ελέγχου στα παιδιά της πόλη μας, καθώς και τις διευθύνσεις των σχολείων για την αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία προς όφελος της νέας γενιάς», όπως ανέφερε.

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης